28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal inşallah hocam.
-
@modigliani-0 Olumlu olumsuz mail atılacak yazılmış hocam, doğru yanlışlarıda atıyorlar mı yoksa biz mi talep ediyoruz bilmiyorum.
-
@frida_olmak ha tamam hocam şimdi anladım
-
Geçen seneki süreci aktarayım sizlere, sonuçlar mail yolu ile paylaşıldı sadece doğru yanlış sayıları verildi yaklaşık bir hafta sonra da telefonla aramalar başladı grup mulakatına davet edildi ondan yaklaşık 1 ay sonra da bireysel mülakatlr yapıldı iş başı da 1,5 2 ay surdu sanırım
-
Kontrolör ne iş yapıyor arkadaslar bankada
-
@friedman98 grup mülakatları sadece mufettis yardimcisi alimi için mi oluyor yoksa uzman yardimcisi alımında da mı var
-
@elifd her ikisinde de yapıldı geçen yıl bu sene de aynısı izlenir
-
@friedman98 hocam kontrolör ile uzman yard farkı nedir? Kimi hangisine çağıracakları neye göre belirleniyor?
-
@frkngrsy kesin olmamakla birlikte İngilizce ana etken sanırım onlar 30-35 yapmıştı geçen sene kazanan mezun arkadaşlarımdan biliyorum
-
ingilizce ve alan dan barajı geçip genel yetenekten barajı gecemeyen için şans oluyor mu ?uzman yardımcılığı? iç kontrolör. vs?
-
@blacklist ne gk gysi ne ingilizcesi vardı hocam. Valla neye göre çağırıyorlar bilmiyorum. Marmara mezunu bide istanbulda belki ondan
-
@osmanozcan baya bi geziyorlar denetim binevi
-
@haldun geçen sene 56 puanla çağrılmadım
-
@mrvblkk onu ben bilemiyorum hocam ama arkadaşım 53 küsür aldı onu biliyorum. Diğer kişide 52-53 civarı bişey dedi
-
@mrvblkk ikamet İstanbul muydu?
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır
-
Arkadaşlar sizce maliye seçen mı karlı çıktı muhasebe seçen mı ?
Mesela muhasebede 8-9 tane kafadan kimsenin yapamadığı bankacılık muhasebesi soruları vardı maliyede de var mıydı böyle daha önce hiç görmediğiniz sorular ? -
@modigliani-0 bütçe konularda belirtilmedigi halde 9 soru bütceden geldi
-
@ynsss4 olsun hocam bütçeyi biliyoruz yine , bilmediğimiz bir şey yoktu o zaman
-
@modigliani-0 Aynen kardesim onun disinda da bir sey yok sadece sinav konularina riayet etmemisler.