28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@longtermjobless yüreğinize ve ağzınıza sağlık...
-
@marsiyal Geçen yıl müfettiş yard. listesi açıklandıktan sonra aramalar başladı ve onlarla aynı zamanlarda mülakata girildi. Hatta uzman yard. ve kontrolör yard. çağrılan adaylar iki mülakattan birine müfettiş yard. adaylardan önce girdi.
-
@modigliani-0 hocam bu forumda herşeyin toz pembe olduğu yada olacağından bahsetmeyeni taşlamak farz gibi birşey. Çok aldırış etmemek gerek. En son üyelik sildirtecekler insana her başlıkta bu tiplerden dolu. Bizde umut ediyoruz bizde istiyoruz ama gerçekçi bir iki kelam edince taşlanıyoruz. İnşallah bizler yanılırız ne diyelim.
-
@marsiyal aklımın özeti hocam yazdıklarınız
-
Şimdi tekrar okudum da fazla agresif çıkışmışım kusura bakmayın. Toz pembe yazılmasını isteyen bir insan değilim , kimsenin ne yazdığına karışmakta haddime değil her gün açıklanmasını bekleyince gerginleşiyor insan.
-
@longtermjobless sıkıntı yok hocam, inşallah bol alım olur
-
@longtermjobless merhaba, acaba kaç kişi alınır sorusuna herhangi bir şekilde cevap verilmesi yanlış mı? 2018 kpss tr 1.si atandı mı? Konu dışı değil ki birileri fikir belirtmiş benim de katıldığım
-
@longtermjobless bunu yeni gördüm diğerine cevap verdim özür dilerim her şey gönlünüzce olsun
-
Sakinlik en sevdiğim şeydir kimse kin öfke kusmasın bu forumu çiçek gibi edeceğiz yakında
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Sakinlik en sevdiğim şeydir kimse kin öfke kusmasın bu forumu çiçek gibi edeceğiz yakında
Ekrem abi sen misin
-
-
@punco sıkıntı yok hocam
-
Arkadaşlar yorumları şimdi gördüm. Şaşırdım açıkcası. Herkes yeterince gergin, bu bekleyiş uzadıkça umutsuzlukla umut arasında gidip geliyor bu gayet normal. Aynı şeyleri bile sorabiliyor insan farkında olmadan, kalmış ki burada toplanan bizler birbirini anlamalı. Herkes özgür iradesiyle fikirlerini beyan ediyor ve açıklanınca mail illa ki gelicek. Buraya açıklandı mı diye girmek absürd olur. Buradaki amaç fikir alışverişi ve ekonomi temelli öngörülerimizi paylaşmak. Ve önemli olan bir şeyleri farketmek. Kimse kimseyi kırmasın lütfen anlayışlı olalım..
-
@frida_olmak, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar yorumları şimdi gördüm. Şaşırdım açıkcası. Herkes yeterince gergin, bu bekleyiş uzadıkça umutsuzlukla umut arasında gidip geliyor bu gayet normal. Aynı şeyleri bile sorabiliyor insan farkında olmadan, kalmış ki burada toplanan bizler birbirini anlamalı. Herkes özgür iradesiyle fikirlerini beyan ediyor ve açıklanınca mail illa ki gelicek. Buraya açıklandı mı diye girmek absürd olur. Buradaki amaç fikir alışverişi ve ekonomi temelli öngörülerimizi paylaşmak. Ve önemli olan bir şeyleri farketmek. Kimse kimseyi kırmasın lütfen anlayışlı olalım..
79 alanın cagirilmayip 57 alanın çağrıldığı bir sınav bu. Çok kişi alımı olsa da şehrine olmazsa 79 ile cagirilmazsiniz zaten. Bence az kaldı 2 hafta atlamışız, az daha sabredelim açıklansın. Bu tartışmalar sona erecektir.
-
bugün de gelmez mi acaba. Bu kadar zor olmamalı ya
-
VAKIF KATILIM 21 Nisandaydı o da gelmedi neredeyse 1 ay oldu.Giren kişi sayısı da 2-3 bin kişiydi.Çok agir işliyor vakıfbank ve vakif katilimin süreçleri
-
Sınav bir açıklanamadı hayir yani optik okuyucu okuyor niye bu kadar uzadı ki:)
-
@mertiyl nasıl geçti sınav? Ben de girdim çok iyidi ama umudum yok. Çünkü kimlik kontrolü bile yapmadılar. Belli ki bariz torpil dönüyor.
-
Arkadaşlar bu iç kontrolörlük önceki yıllarda kaç ile kapatmış bilgisi olan var mı hiç
-
@blacklist hocam bildiğim kadarıyla müfettişlik mülakatından elenenleri çağırıyorlar ona. Mülakata kalamayanlar arasından tek tük. Bir de hangi unvanın kaçla kapattığına dair net bir bilgi yok maille çağırdıkları için.