28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@mrvblkk ikametinizi bende merak ediyorum şuan o puanla istanbul dışında iseniz çağrılmadınız heralde ?
-
@modigliani-0 muhasebeyi bilmiyorum ama maliye kolaydı hocam bir kaç soru hariç. 35 civarı bekliyorum ben.
-
@marsiyal hocam siz yolunuza bakarsınız o zaman , benim gy iyi hukuk iyi iktisat orta muhasebe orta o yüzden maliye seçenler baya avantajlı başlayacak
-
@marsiyal hayır istanbul değildi
-
@kimsesizkms istanbul değildi ve istanbul 48 puan vs çağrıldı onu biliyorum
-
@mrvblkk neresiydi hocam ve girdiğiniz ilde kaç alanı çağırdılar biliyor musunuz
-
@modigliani-0 iç anadolu kimseyi çağırmadılar
-
@modigliani-0 yok hocam benim gy süre yetmedi hukukta da bankacılık hukukuna hiç çalışmamıştım. İktisat malum zaten. 60 65 gibi birşey bekliyorum.
-
@BlackList @Pistov35 İç kontrolörlük için ya ingilizceyi iyi yapmanız ya da ortalamanın üzerinde puan yapmanız lazım( ingilizceniz iyi değilse). Geçen yıl kontrolör olan 52-53-55 küsuratlı adayların ingilizce sınav doğruları yüksekti. Diğer 64-65 olan adaylarsa normal ortalamaya göre yüksek olanlardı. Yanlış anlaşılmasın her yüksek ortalama yapanlara da teklif gitmiyor. Bankanın değerlendirme durumu tuhaf şekilde farklılaşabiliyor. Referans durumunu kafaya takmayın. Geçen yılda ben de mülakattan elenen birisi olarak şunu söyleyeyim pek çok referanssız aday alındı. Hepinize başarılar
-
@bluephantom hocam forumdan diğer arkadaşların dediğine göre hem 52-53 puanları alıp hem de ingilizcesi olmayan kişilerde var ama. Bankanın alım kriterleri cidden tuhaf.
-
@bluephantom hocam 52-53 puan alıp 5 ingilizce doğrusu olan bayan içkontrolör oldu kendim konustum kahrolmustum hatta
-
Hocam duyum alan oldu mu ne zaman aciklanacagina dair
-
Arkadaşlar merak ettim bu İngilizcede in accordance with yapan oldu mu?
-
@blacklist @haldun Bunu bilmiyordum. Şok oldum hakikaten! Hocam o zaman kesinlikle referansı vardır. Aksi takdirde mümkün değil!
-
Karadeniz`den çağrılan var mıydı acaba uzmanlık, iç kontrolör için
-
@haldun görselliği iyi miydi hocam. Bence vakıfbankta bu da önemli
-
@gagelessh ne alaka hocam
-
@haldun bilemiyorum
Ben de değerlendirme mer. Uygulamasına katılmıştım. Öyle bir his oluşmuştu -
Galiba ikametgah dışında okudugun okul vs gibi şeylere de bakiyorlar
-
@gagelessh hocam hiç dikkat etmedim ben o şaşkınlıkla