28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@michaelcorleone nerde girdiniz siz sınava nasıl yapmadılar, benim girdiğim yerde gayette girişte de, sınav salonunda da yapıldı..
-
@marsiyal hocam şimdi önceki postlara bakarken bir kişinin 50 küsürle iç kontrollüğe çağrıldığı yazılmış. Açıkçası böyle bir duruma pek ihtimal vermiyorum ama sizce torpille vs böyle bişey mümkün mü? Vakıfta torpil bu kadar çok mu önemli diye düşünmeye başladım zira.
-
@blacklist ben şahidim hocam 52-53 puanla iç kontrolör oldu bi bayan arkadaş. Kendi arkadaşımda 53 puanla iç kontrolör oldu
-
@blacklist valla hocam ne yalan söyliyim bilmiyorum. İllaki heryerde olduğu gibi buradada vardır ama kamudaki gibi torpil döndüğünü sanmıyorum. Ama torpilsiz giren çok onu biliyorum. Özellikle geçen yıl ihtiyaç fazlalığından puanlar bu kadar düşmüş olabilir.
-
@haldun hocam peki torpil vs var mıydı (yanlış anlaşılmasın hocam yargılamak için söylemiyorum türkiye gerçeği son derece normal karşılar olduk bu durumları bildiğin üzere) ve ikametgah önemli mi bu konuda bilgin var mı acaba? Bu iç kontrolörlük süreci ilgili her türlü bilgiye açığım hocam malum çok az şey biliniyor:)
-
@marsiyal bu yıl da yine puanların düşeceğini bekliyorum hocam. Bankada çalışan bir arkadaşım hemen hemen her birimde açık olduğunu söylemişti. Tabi açık olması doğrudan bu o kadar sayı alacakları anlamına da gelmiyor.
-
Vakif uzman yardimciligi sınavı açmıyor vakıfta çalışan arkadaşımla konuşmuştum uzman ihtiyaçlarını bu sınavdan karşılıyorlar ki zaten en son uzmanlık sınavı 2013 de yapılmış ağırlıklı istanbul dan cagiriyorlarmis ihtiyaç varsa guy vs açıklanacak illaki giden olacaktır 52 ile mülakata kalan bende duydum ihtiyaçları varsa puanlar o kadarda düşebilir
-
@blacklist guy ve dguy açıklanırsa 50 li puanları görebiliriz yine hocam.
-
@blacklist arkadaşımın referansı yoktu hocam ama ingilizcesi38di. Güzel bi ünide yüksek lisans yapıyordu erasmusu çift anadalı filan vardı onun. Ama diğer kişiyle konustugumda ingilizcesi de çok kötüydü ekstra bi özelliği yoktu yanı şaşırmıstım
-
Büyük ihtimalle uzman Yrd için cagirmalar istanbul ağırlıklı olur o da iş değiştiren istifa edenler vs krizlerden once kısilmaya personel giderlerinden başlanır bunun da etkisi olacaktir
-
Sonuçlar tahminen ne zaman açıklanır arkadaşlar?
-
@872 bence bu hafta içi açıklanır. En geç haftaya.
-
@longtermjobless o kadar haklısın ki mod düşündürücüler kan emici gibiler sürekli bi olumsuzluk başaramayaklarını düşündükleri şeyi başkasına da empoze etmeye çalışmaktan başka niyetleri yok
-
@blacklist bizzat arkadaşım 52 ile kontrolör şu an
-
Bu puanlar neye gore hesaplanıyor acaba?
-
@maliyeciniss hocam bankanın uzman memur ihtiyacı durumu nasıl bu yıl açık var mı baya
-
@maliyeciniss hocam peki ingilizcesi nasıldı? Acaba ingilizcesi çok iyi ama diğer alanları kötü olanları mı alıyorlar ya da torpil mi önemli olan onu kafamda belirlemek istiyorum. Zira bankanın alım prosedürü doğru düzgün hiç bilinmiyor.
-
Başka bir sayfada gördüm. Bugün bir arkadaş aramış ik yı, olumlu olumsuz size bildirilecek denmiş ve tarih hakkında bir şey denmemiş.
-
Kontrolörler iyi maaş alıyor diye duydum
-
@frida_olmak olumlu olumsuz bildirilecek derken hocam neyden bahsederek