28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Herkes kendi açısından haklı.serzenişte bulunan arkadaşlarda canları yandıkları için bu dili kullanıyorlar.anlayabiliyorum.beklemek zor,belirsizlik daha zor.Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@ozge17 alan barajı azaldı 120de60 oldu, 26-28 barajını geçen de 100den fazla kişi vardır bence. Tek sebep savsaklama gibi geliyor bana
-
@punco bilmiyorum hocam fikir yürüttüm sadece bu arada 2018 ilanında alan için 50 barajı var hocam bu yılda 50 barajı var alanda değişen bişey yok gk ing süre ve baraj değişikligi var bu yıl
-
@ozge17 geçen sene ayrı ayrı ibaresi varken bu yıl ortalamadan bahsediyor. Bu da ayrı belirsizlik yine de
-
Sınavda da türkçe cikmayacakti ama çıktı. Yani her şey belirsiz. Beklemekten başka çaremiz yok.
-
Bugün bı haber gelir mi arkadaşlar sizce
-
@nairu bilemeyiz.guy sonuclari icin calismalar hizlanmis.birkac gune aciklanir zannimca.eger guy sonuclari bekleniyorsa vakifin aciklanmasi da yakindir diye dusunuyorum.
-
Bugün açıklanabilir
-
@walras12 bir duyumunuz mu var? Yoksa tahmin mi?
-
@misiko duyum hocam. Bi aksilik çıkmazsa şayet
-
@walras12 hadi inşallahh hocam
-
Sınavı yapan üniversite değiştiği için soruyorum teker teker maille sonucu öğrenmek yerine acaba büyemin kendi sitesinden öğrenir miyiz?
-
Yazılı sınav sonuçları sınavın yapılmasını müteakip en geç 30 gün içerisinde "www.vakifbank.com.tr" adresinde yayınlanacaktır. (Sınav sonucunun, söz konusu 30 günlük süre içerisinde yayınlanamaması halinde yayınlanması planlanan yeni tarih, yine Bankamızın yukarıda belirtilen internet sitesinde adaylara duyurulacaktır.)
Yazılı sınavı kazanan adayların başvuru formunda belirttikleri e-posta adreslerine sözlü sınava ilişkin gerekli tebligatlar gönderilecektir.
Yazılı sınavı kazanamayan adayların başvuru formunda belirttikleri e-posta adreslerine ise sınav sonuçları gönderilecektir.
-
@öznurup aynen bende böyle düşünüyorum:)
-
@walras12 walras bey kimden duydunuz öğrenebilir miyiz banka bünyesinde biri mi
-
Hiç bugün açıklanacak gibi durmuyor. Var mı bekleyen gizli gizli...
-
@underw var olmaz mıı
-
@nbsras Ahah kolay gelsin hocam aynı şekilde ben de boş boş sağa sola bakıyorum..
-
@underw bir umut bekliyoruz hocam, akşam 19.00 20.00 civarı atılmıştı geçen sene mailler belli olmaz bakarsınız akşam açıklanır
-
@atanacakgiller İnş hocam beklemeye devam bakalım