28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal inşallah öyle olur hocam benim de temennim o yönde iktisat ve gy den zaten 30 üstü yapan varsa helal olsun hak ediyor derim
-
@marsiyal bencede hocam önceden marttın ilk haftası sınav yapılıyordu bu yıl guy vs bekledikleri için 28 nisanda yapmış olabilirler sınavı vakif genelde sınavlarını martin ilk haftası yapıyordu sınavlarını
-
Arkadaşlar Kpss A ya girecek olan var mı. Vakıfbank alana benziyor mu, daha mı kolay. Bilen biri bilgilendirebilir mi rica etsem?
-
@frida_olmak muhasebe daha zor, diğerleri daha kolay
-
@mehmetkvl Sağ olun hocam.
-
@frida_olmak genel olarak kpss daha zor hocam hukukta mesela olay soruları çıkabilir ve daha ayrıntılı şeyler çıkabilir , iktisat vakıfbank da çıkandan çok daha farklı bir müfredata sahip o yüzden şu an onun için kıyaslama yapamadım muhasebe de daha zordur
-
@müzdarip93 Anladım hocam teşekkürler.
-
@müzdarip93 özellikle gy yi 30 üstü yapan müfettiş olsun direk
-
@marsiyal kesinlikle.Çok merak ediyorum barajı geçen kişi sayısı ne kadar olacak
-
Arkadaşıma sınav sonucu olumsuz diye mail geldi. Başka gelen var mı? Olumsuz olan sonuçları aynı anda mı gönderiyorlar yoksa belirli bir sıralamaya göre mi mail atıyorlar?
-
@vader gecen sene 2 hafta icinde mufettislik icin olan liste aciklandi..1 gun sonra dogru yanlislar maille yollandi..demekki sistem degismis..
-
@vader sadece olumsuz diye mi mail gelmiş puandır vs bisey yokmuymus hocam bana herhangi bir mail gelmedi
-
@vader, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşıma sınav sonucu olumsuz diye mail geldi. Başka gelen var mı? Olumsuz olan sonuçları aynı anda mı gönderiyorlar yoksa belirli bir sıralamaya göre mi mail atıyorlar?
Mailime bir şey gelmemiş hocam.
-
Bana da gelen bir şey yok
-
@vader banada gelen birşey yok
-
@nairu detay vermedi malesef. Sadece sınav sonucu olumsuz kalmışım dedi
-
@vader hocam bi yanlislik olmasin kimseye bisey gelmemis
-
Arkadaşlar bu listeyi nerden öğreneceğiz
-