28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hak-111111 hayır değil. Mail detaylarını istedim az önce.
-
Bana da herhangi bir mail gelmedi hocam
-
Arkadaşlar cidden kusura bakmayın. Mailin ekran görüntüsünü istedim ve arkadaşım heyecandan yanlış okumuş. Banka isimlerini karıştırmış. Ben söyleyene kadar farkında bile değildi kendisi. Boş yere zamanınız aldım. Özür dilerim.
-
@vader hocam kalp ritmimi değiştirdiniz vallahi.. Neyse sabırla beklemeye devam güzel sonuçlar alırız umarım.
-
@aristotales 62 ile nasıl çağırılmadınız çok ilginç 49 50 ile bile çağırılan duydum İstanbulda
-
Arkadaşlar mühendis olup sınava giren var mı?
Vakıfta çalışan bir arkadaştan mühendislerin de uzman veya mühendis kadrolarında değerlendirilebildiklerini duyduğum için sınava girdim, barajı geçemeyeceğim ama çağırırlar mı acaba? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.. -
*gereksiz ileti silinmiştir *
-
@vader Hocam hangi banka ile karıstırmıs vakif katilim mi? 21 nisandaki sinav vakif katilim müfettiş yrd ciliği mi?
-
https://forum.memurlar.net/konu/2242366/70.sayfa sitedeki ilk gönderide bir arkadaş mail paylaşmış uzmanlık için neye göre cagırdıklarını ort 60 ve üzeri yazıyor
-
@ozge17 2017 yılında 26 şubatta sınava girmişler 9 mart gibi açıklanmış 11 gün falan sürmüş açıklanması sitede ki konuşmalardan öyle anlaşılıyor
-
@ozge17 bu cuma veya onumuzdeki hafta aciklanma ihtimali var sanki o zaman
-
Geçen sene ki maile baktım tam 16 gün sonra açıklanmış
-
2018 de 4 martta sınav olmuş 20 martta dogru yanlış sayılarını atmışlar bir arkadaşımla konuşmuştum açıklanma tarihinden 10 gün sonra memurluk için çagırmışlar bazı arkadaşlarda direk çagırdılar beklemedik diyenlerde var
-
@ozge17 hocam çağrılan arkadaşınız hangi il için çağrıldı, kaç puanı vardı ve hangi pozisyon için çağrıldı ( uzmanlık kontrolörlük )
-
@modigliani-0 hocam puanını bilmiyorum da gişe bursaydı
-
@modigliani-0 uzmanlık için çagrılan arkadaşım istanbul genel ortalaması 66
-
@ozge17 anladım hocam
-
Bu genel ortalamaya İngilizce dahil mi arkadaslar
-
@nairu degil hocam
-
Iktisatta 40 soru sormuşlardı. Kesin 25+ çıkarırım diyen var mı?