28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ekremkarakoc1 tamam hocam teşekkür ederim
-
@jsmill İK dan görüstüğüm kişi müfettis yardımcılığı sınavını kazanamadım diyince sadece uzmanlık icin konustu ama bildiğim kadarıyla vakıf her pozisyonu için ayrı ayrı sınav yapmıyor tek sınavla tüm ihtiyacını karsılıyor yine de önceki yıllarda atanan arkadaslar daha iyi bilirler tabii
-
@nairu rica ederim
-
@ekremkarakoc1 aynen hocam tek sınav
-
@jsmill uzmanlık icin mülakata çağırılanlar ya genel merkez ya şubelerde uzman olurlar fakat mülakata girip uzmanlığa secilmeyenler gişe görevlisi olarak cagirilabiliyorlar arkadaşlarımdan bir kaçı çağırılmıştı.
-
Tek sınav, tek kurum, tek puan, tek aday
-
@ozge17 şube için de çağırma ihtimalleri var o zaman değil mi hocam
-
@ryan evet ben de duydum ticari şubede gişe olarak ile başlayanları
-
@ryan anladım hocam teşekkürler
-
Arkadaşlar belki düşüncem saçma gelebilir ama şunu yapsak daha adaletli olmaz mı? Birlik olup ik yı arasak ve ikametgaha göre değilde puanımıza göre mülakata davet edilmek istediğimizi dile getirsek. Ben malatya ilametgahlıyım fakat iyi bir puan aldam bile burası için şansım çok düşük olduğunu düşünüyorum çünkü alan kadrosu çok sağlam. Guy bile çok yüksek kapamıştı. Halkbank alımındada 58 aldım malatya 61 ile kapadı ve birçok kişi 50-55 arası puanla halkbanka yerleşti. Eminim benim yaşadıklarımı yaşayan çok arkadaş var burda. Gelin en baştan hakkımızı arayalım. Lütfen yanlış anlamayın ben hem kendi hakkımı hem benim gibi üzülecek arkadaşlar için bu düşüncemi dile getiriyorum zira bu işsizlikte çoğu arkadaşımız İstanbulda da uzman yardımcılığını kabul eder. En azından sorulmalı bize.
-
@sinem hocam ben de aynı durumdayım ama inanın burdaki çoğu arkadaş karşı çıkar ve sırf bankanın bu noksanlığı için İstanbul'u yazan cok fazla
-
Banka bizim çıkarımizi değil kendi çıkarını düşünmek zorunda. Kalıcı istihdam için bu yola basvuruyorlar. Sanmıyorum etkili olacağını.
-
@sinem hocam bu bankanın ik politikası bizim söylemimizle değiştireceklerini sanmıyorum. Zaten kendilerince bir bahaneleri varmış İstanbula gelen dönüyor diye böyle bir uygulama geliştirmişler.
-
Arkadaşlar uzmanlık veya gişe için sadece İstanbul ve Ankara'ya mı alım olacak yoksa ihtiyaç halinde diğer iller için de alım olur mu?
-
@esrasrgn bütün iller kapsamda ihtiyaca göre arıyorlar. Herkesin istanbul deme sebebi en çok şube orda var haliyle en çok ordan oluyor. Ama başka illerden de çağırılan elbette var
-
@modigliani-0 Çok haksızlık ama ya. Ben belkide 65 alacam açıkta kalacam. 50 alan arkadaş istanbula yerleşecek. Ve birçok kişi sahte adres göstermiş falan bu da ayrı bir durum tabi.
-
@maliyeciniss Nasıl yani hocam ikametgah farklı olsa bile istanbula çağırılma oluyor mu
-
eğer puan çok iyi olursa diğer illerden de genel mğdğrlük için alım olabiliyormuş.Geçen sene 76 alan be Ankara'da ikematgah edilen biri için İstanbul'a teklif gelmiş
-
@maliyeciniss teşekkür ederim herkes İstanbul deyince ümidimi yitirmiştim hocam
-
Arkadaşlar ben kocaelide ikamet ediyorum, sizce istanbula çağrılma olur mu? Daha önceki dönemlerden bu şekilde duyduğunuz oldumu?