28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Sabrın sonu selamet inşallah!
-
@fatos insallah hocam
-
Arkadaşlar sınava başvuru yaptıktan sonra iş bulduğum için sıfır çalışmayla girdim ama sanırım yds ve ales temelim sayesinde mülakata kalmışım. Şimdiki işimde çok mutluyum, tek sıkıntısı maaşı biraz düşük. Müfettiş yardımcılığının geliri nasıl? İkramiye, temettü, dil tazminatı vs hepsini dahil edince aylık ortalama 8-9 bin tl oluyor mu mesela? Olmuyorsa uğraşmaya ve düzeni bozmaya değmez diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
-
@signore, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar sınava başvuru yaptıktan sonra iş bulduğum için sıfır çalışmayla girdim ama sanırım yds ve ales temelim sayesinde mülakata kalmışım. Şimdiki işimde çok mutluyum, tek sıkıntısı maaşı biraz düşük. Müfettiş yardımcılığının geliri nasıl? İkramiye, temettü, dil tazminatı vs hepsini dahil edince aylık ortalama 8-9 bin tl oluyor mu mesela? Olmuyorsa uğraşmaya ve düzeni bozmaya değmez diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Şimdiki işinin maaşı 6 7 bin var heralde hocam.
-
@nagehanggce benim 77 puanim vardi istanbul disindan cagrildim
-
@muhalba Yok hocam nerede 6-7 bin. 3200 + yol + yemek. Ama ailemle yaşıyorum, çalışma saatleri az, çalışma ortamı güzel. Şimdi İstanbul'a gidip ev tutacağım tek başına onun giderleri olacak, tüm Türkiye'yi gezeceğim vs. bunların bir karşılığı olmalı. 6000 tl olursa gitmem mesela, benim durumumda hiç mantıklı değil.
-
@signore her şey dahil 100.000 liradan fazla idi 2018de yıllık. Düzeninizi bozun:) iki sefer istanbula gidip geleceksiniz o kadar
-
@punco, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@signore her şey dahil 100.000 liradan fazla idi 2018de yıllık. Düzeninizi bozun:) iki sefer istanbula gidip geleceksiniz o kadar
iki sefer derken? İstanbul'da ikamet etmiyor mu müfettiş yardımcıları?
-
@signore alım sürecinden bahsettim
-
Mülakata kalan arkadaşlar icin ayrı bir başlık oluşturdum dilerseniz orada tartışalım burayı meşgul etmemek adina.
-
Guy aciklandi kazanan arkadaslara hayirli olsun.bizlere de nasil olsun insallah
-
@signore Dediklerinizle birlikte( ikramiye, dil vs) 9 bini bile aşar. Şu an aylık 8000-8500 bin lira net alıyorlar. Yıllık ortalama çok daha fazla.
-
Oh guy iyi oldu açıklanması
-
Arkadaşlar uzman yardımcıları ne kadar maaş aliyorlar?
-
@tlhince şuan net 3.900-4000 alıyor ama 20 maaş o da 6.500 yapıyor kesin bilgi en az bu rakam
-
@kimsesizkms, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@tlhince şuan net 3.900-4000 alıyor ama 20 maaş o da 6.500 yapıyor kesin bilgi en az bu rakam
18 tamamda 20 maaşı ilk kez duyuyorum.
-
arkadaşlar şimdi 88 kişi mulakata aldı mülakat elenenlere uzmanlık vs teklif edilecek normal uzmanlıklara cagırılacakların sayısınıda etkiler bu yıl aranan uzman sayısı düşer gibi geliyor
-
@kimsesizkms Hocam eskiden 21 maaştı. Temettü (3 maaş ediyor) Vakıfbank'tan kaldırıldı. Şu an 18 maaş. Yazdığınız uzman yard. maaşı doğru.
-
@ozge17 Inşallah düşmez hocam uzman yardımcısı bekleyen 3 arkadaşım guy oldu kurumdan da giden vardır illaki ben yine iyi bi alim olacağını düşünüyorum yada düşünmek istiyorum
-
@fatos inşallah hocam inşallah düşmez guy vs vakıfa kazanan çok kişi vardır umarım :):):)