28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bluephantom 12 normal maaş 4 çift maaş 2 tane yılda prim (yaklaşık 2 primde 2 maaşa denk geliyor) ve 3 maaş temettü alıyoruz. hepsini toplayıncada 12+4+2+3 :21 yapıyor (20 denekle iyimserlik yapmışım) Ayıptır sorması temettünğn kaldırıldığını nerden uyduruyorsunuz kalktığı falan yok genel kurul yapılması geciktiği için geç yatıyor geçen senede geç oldu erkenden avans adıyla yatırdılar.Bilmeden uydurmayalım.
-
@kimsesizkms hocam 1 yılda 11 maaşa bile razıyız
-
@kimsesizkms KAP'ta yayınlandı. Oradan söylüyoruz. Buna rağmen dağıtılmaya devam ediyorsa işleyiş yönünden bir sıkıntı var demektir. Yani bankanın dışa verdiği bilgi ile işleyişi farklılaşmış. Anlaşılan bankanız dışa bilgi verirken uyduruyor.
-
@bluephantom https:/ /www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/758843. gündrm madde 6. Da kar payındağıtımı hk diyor siz nerde okudunuz gerçekten merak ettim
-
Mufettis yardımcılığını kzanamayip mail gelen var mı
-
@hak-111111 yok hocam bekliyoruz
-
Arkadaşlar ben sınavı kazanamadım , beni uzman yardımcılığı için arayabilirler mi?
-
@tlhince, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar ben sınavı kazanamadım , beni uzman yardımcılığı için arayabilirler mi?
Olabilir hocam. Aradiklarinda telefonu acmamazlik etmeyin sakın ha
-
@ozge17 tamamdır hocam teşekürler
-
Guy dguyla beraber yüksek bi çok ilan açıklandı.yuksek puanlı arkadaşlardan da çok giden oldu.kayda değer sayıda bir uzman yardımcısı alımı olursa supriz bı telefon alabiliriz
-
@kimsesizkms temettü kalkmadı mı?
-
Sizce yarın uzmanlık için aramalar başlar mı? Yoksa pazartesiye mi kalır
-
@nbsras başlamaz bence hocam daha maiiler gelmedi
-
2017'de martta açıklanmış maysta uzmanlık için aramalar başlamış
-
@longtermjobless 2018de hemen aramaya başladılar o belli olmuyor
-
çok sevindim hocam bunu duyduğuma teşekkür ederim
-
İngilizcesi ve alanı çok iyi bi arkadaşım vardı. Gy barajına takılmazsa kesin mülakata kalır diyorduk. Listede adı yok. Gy den kaldı büyük ihtimalle. Bende tırsmadım değil şimdi gy den hiç beklemediğim bi sonuç gelirse uzmanlık için şansım azalır diye.
-
şimdi baktımda 20 mart açıklanmış 21 mart aramalar başlamış
-
@marsiyal Hadi ya. Gy benimde öyleydi. Inşallah öyle bir şey olmaz.
-
@Marsiyal @frida_olmak arkadaşlar düşünmeyin kötü herşey çok güzel olacak biraz moral vereyim