28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@takkurt ihtiyaca bağlı geçen yıl İstanbul 53 le bile alım yaptı. Bu yıl nolur bilinmez ama 65 üzerinin şansı yüksek olur İstanbul için.
-
Haftasonu doğru yanlışlar gönderilir mi acaba
-
Aramalar bayramdan sonrasına kalabilir mi acaba Ramazan dolayisiyla
-
@hak-111111 hocam bahsettiğim geçen yıla ait veriler geçen yıl derslerden 20 doğru ve üstü yapan başarılı sayıldı uzman yard için ve puan ve ikamete göre ihtiyaç doğrultusunda çağrıldı kişiler. Bu yıl matematik için baraj yüksek tahminim 26 doğru kriterine takılmayacakları yönünde, tahmin ama belli olmaz tabi.
-
Kazananlara teftis olmazsa uzman olur musun gibi bir soru sorulacak. Her banka teftisinde sorulur bu soru zaten. Ben ailemin yaninda istemiyorumdedigim halde atama yapmislardi. Yani listeye girenlerde bir sikintisi olmayanlarin isi istedigi surece en az uzmanligi garanti gibi. Kazanamayanlar da puan hesabindan ikametgahina gore birbirleriyle yarisiyor gibi denilebilir.
Maaslar a grubu 3600 uzman yard. az biraz daha dusuk ortalamaya vurunca. Duz gelir uzmanindan kadro yukselme olarak iyi ama stres calisma sarti kiyaslamasini yapamam. Ama benim gibi banka sevmeyenler veya farkli kurum dusunenler kpss calisanlar filan ona yonelebilir. İse baslayip calisirim dusuncesi pek degil hic olmaz. Boyle dusunen varsa basladiginda bana hak verecek. -
@requescatinpace hocam gördüğüm kadarıyla belirli bir sayı yok ancak 6 kişilik hukuk mülakatından kaç kişi müfettiş alımı yapılacağının takdiri tamamen bankaya mı ait
-
@mkv19 Teftis aliminda hepsinin takdiri onlara ait. İsterse acikladiklari listenin tum gruplarindan toplam 15 kadar alirlar isterse 45 kisi alabilirler. Gecen alim 17 veya 19 kisi alindi totalde tum gruplardam diye hatirliyorum. sayi olarak kesim bilgiyi kimse veremez, verenlere pek itibar etmeyin derim.
-
@requescatinpace teşekkürler cevabınız için , uzm yrd calısma kosullarının zor oldugunu daha önce duymustum umarım teftiste basarılı olurum.
-
@mkv19 rica ederim. Gecmis gruplari incelerseniz kac kisi hangi bolumden oldugunu daha net bulabilirsiniz. Ben bolum bolum bilmiyorum malesef. Bankada maas ve kariyer prestij olarak teftis baska diger kadrolarin hepsi baskadir. Bunu teftiste veya uzman olarak vs baslayinca anlarsiniz zaten.
-
@requescatinpace merhaba benim anlamadığım nokta listeye giremedim yani müfettşlik için,benim ikamet kocaeli burada uzman yardımcısı kontenjanı yoksa istanbul ve ankarada varsa oralar için teklif gelmez mi bana ? yani istanbul için yalnızca istanbul da ikamet edenlerin puanlarına göre mi kıyaslama oluyor ?
-
@nagehanggce uzman yardımcıları genel müdürlük ve subelerde calısır ihtiyac varsa her yer icin teklif gelebilir ama istanbul alımı icin öncelik istanbulda yasayanlar yada istanbula yerlesebilecek olanlar cünki 1 sene calıstıktan sonra ikamet edilen yere tayin isteniyor ve istanbulda sürekli bir acık oluyor o yüzden dikkat ediyorlar bu konulara diye biliyorum ben
-
mail alan var mı
-
Bana gelmedi haftaiçi atılır diye düşünüyorum.
-
Eminim benim gibi askerlik konusunu merak eden arkadaşlar vardir.Tecil temmuzda bitiyor bu banka icin sorun olusturur mu? Cunku yazılı sinav tarihinde tecilli olmak yaziyordu fakat mufettislerin istedigi belgeler arasinda askerlik tecil belgesi var...Kazandiktan sonra banka tecil ediyor mu bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum...
-
@emekemek hocam vakıfbankı bilmiyorum ama özel bankalar 2 yıl tecil ister bilgin olsun. Her duruma karşı istersen yüksek lisansa vs başvur tecili uzatmak için.
-
@emekemek Vakıfbank 5 yıl tecil ediyo .
-
Sınav sonucunu nasıl öğrenebiliriz?
-
@mrvblkk, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@marsiyal teftis.sinav@vakifbank.com.tr mail atın sonuçlarınızı gönderiyolar
Aramaya inanmak.
-
şimdi mail attım. inşallah gişe görevlisi için çağrırlar.
-
@sandviçyiyenadam hocam cevap gelirse bizede yazın hocam gönderiyorlarsa bizlerde gönderiririz