28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar bence de hiç kötü düşünmeyin ben geçen sene çok iyi biliyorum ki matematik barajı 20 olmasına rağmen 18 yapan arkadaş şuan vakıfbankta, başka bir örnek daha vereyim gy ve 2 alan dersleriden barajı geçip 1 alan dersinden baraj altı kalan arkadaşım da şuan uzman yrd. Oldu kısacası bu iş biraz şans bundan sonra kalbinizi ferah tutun, bu yıl ki alım ihtiyaç nasıl olur bilmiyoruz ama iyi düşünelim ve iyi olsun..
-
Arkadaşlar soru mu yanlış anlamayın herhangi bir mail ya da telefon almadım ama bizi ararlarsa numaranın alan kodu vesaire ne olur
-
@takkurt istanbul 216 genel müdürlük ümraniyede çünkü ankara 312
-
@north-remembers her ilin kendi kodu yani
İstanbul dışında kimseyi aramamışlar sanırsam geçen sene, napalım Anadolu'dan selam olsun -
Acaba sonuçları yarın gönderirler mı yoksa haftasonu diye Pazartesiye kalır mı
-
@atanacakgiller hocam baraj üstünden kastiniz 22-23 değil dimi mesela 30 civarı mı
-
Ben onceki alimda kazanmistim belki faydalanan olur okuyunca diye not dusuyum buraya.
3 asamali mulakat: Ev ziyareti, Grup mulakati, Bireysel komisyon mulakati.
Ev ziyaretinde mufettis gelir 2 saat oturursunuz gerek havadan sudan gerek genel ekonomiye bakis acisi. Cok kasmaz ancak saglam not alir hakkinizda.Grup calismasinda degisik asamalar var. Evinize gelen mufettis orada olacak yine basinizda 2 psikolog esliginde. En son asamada 2 sf kompozisyon gibi bir yazi var guncel ekonomiyle ilgisi olabilir yine.
Bireysel mulakatta 7 8 kisilik ust yonetimle olur. Yon kur baskani tef kurulu uyeleri/baskani vs gibi.
Bankayla ilgili seyleri bilmek onemli. Evdeyken reklam yuzunu bile sordular ben bilmiyordum ozaman:)
Mulakatlarda referansi filan geciyorum onlari cok bilmem nedir ne degildir. Yapabilecek seyler banka ile ilgili bilgilere sahip olmak, guncel ekonomi bilgileridir. Ama kompozisyon alaninda neredeyse yuksek lisans tezinin abstract kismindan saglam yazdim verilere ve tarihlere dayanarak. Cok dikkate aliyorlar mi onu da bilmiyorum. İsimlere cok takilmadigimdan onemsemedim girerken. Belki belki ust yonetimden isim bile sorabilirler.
Kisaca banka/guncel ekonomi ile ilgisi olan hersey cikabilir. -
öncelikle kazananları tebrik ediyorum insallah sonuna kadar aynı basarıyı yakalarsınız hepiniz , sonrasında kazanamayanlar olarak hepimize gecmis olsun bildiğim kadarıyla vakıfbank tüm pozisyonlar icin ayrı ayrı sınav yapmıyor müfettis yardımcılığı sınav sonucuna göre tüm kontenjanlara alım yapıyor yani memurluk dahil tüm pozisyonlar icin ihtiyac dahilinde ve sınav sonucuna göre geri dönüs olabilir , herkes icin en hayırlısı olsun insallah
-
Merhaba, öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ben de hukuk kontenjanında başarılı olmuşum ancak merak ettiğim bir soru var baktım ama göremedim. Acaba 6 kişilik sözlü mülakattan kaç kişilik bir alım olacak bu belli mi
-
@takkurt 0216 olur ve telefonunda (Anadolu) yazar genel müdürlük anadolu yakasında Ümraniyede cünkü
-
@ekremkarakoc1 şundan sordum hocam bazen reklam şirketidir falan diye kapatıyorum direk ona denk gelir falan Allah korusun
-
@takkurt evet haklısınız telefonun arama sırasında uyarı veriyor olmasına da dikkat edin siz baska bir konusmadayken aranırsanız bildirim gelmez her seye dikkat etmek lazım
-
@ekremkarakoc1 acaba hem aranıp hemde Mail atma olayları yok mu bunların ya. Kesin oynamak lazım
-
@takkurt sınava ilk girisim her seyi ilk defa deneyimliyorum o yüzden yanlıs yönlendirmek istemem tecrübeli arkadaslara sormak lazım
-
Mailde doğru yanlışlar ve puan gönderilir. Çağırılacak olursanız telefonla ararlar. Ulaşamazlarsa tekrar arıyorlar merak etmeyin veya aramalar başladığında siz arayıp sorabilirsiniz durumunuzu.
-
@ekremkarakoc1 teşekkür ederim hocam
-
@marsiyal tesekkürler
-
Peki puan olarak kaç alırsak şansımız %50’nin üstüne çıkar sizce?
-
@takkurt rica ederim
-
@takkurt sehre bagli degisir. İst dusuk kapatirken ankara izmir yuksek kapatir 70 civarinda. Oralar genelde 60 puanlara pek dusmez. İstanbul ise 60 bile oluyordu sanirim