28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Değerli arkadaşlarım, şimdi ben listeye giremedim. Büyük ihtimalle genel yetenek barajına takıldım. İngilizceyi çok iyi yaptım. Dün sonuçları görünce yalan yok kötü hissettim. Şimdi kendimi umutlandırmak istemiyorum. Sizce teklif gelme ihtimali var mıdır? Ailem artık senden bir b*k olmaz demeye getirdi lafı. En çok koyan da o.
-
@michaelcorleone hocam uzmanlık için İngilizce puanı dahil edilmiyor hesaplamaya. Alanınız iyiyse davet alırsınız.
-
@marsiyal Hukuk 25 maliye 20 iktisat 15 civarı aynı şekilde geneş yetenekte 15 net bekliyorum en köyü ihtimali bu sonuçlara istanbul çağrırlar mı geçen sene giren tecrübeli arkadaşlardan bilen var mı İkametgah istanbul
-
@maliyeciniss hocam bende Mail kutusundaki sayı her arttığında korkarak bakar oldum ya.
-
@kimsesizkms hocam biraz zor gibi
-
@marsiyal geçen senelerde 52 ile atananların olduğu yazılmıştı önceki sayfalarda onlata ait net bilgisine sahip olan varmı peki ?
-
@kimsesizkms hocam bahsettiğiniz doğrular 46 civarı bi puan yapıyor. Gelir mi o puana zor bence yinede belli olmaz.
-
Arkadaşlar atıyorum ben 70-75 puan aralığı aldım anadoluda bir şehirdeyim ama istanbul ikametli biri 60 puan aldı o mu tercih ediliyor ?
-
@takkurt onuda yapıyorum onuda Allah hayırlısını versin inşallah olur
-
@rintintin belli olmuyor işte geçen sene benim arkadaşım ingilizce hariç bütün alanları geçtiği halde çağrılmadı. İkametgahı manisa diye ama istanbulda yaşıyordu. İnsan kaynaklarını arayıp sordu benden daha düşük alan insanları mülakata çağırdınız diye aldığı cevap şu oldu gizlilik politikasından ötürü açıklama yapamıyoruz. Bu yıl da yaş şartından dolayı giremedi sınava bankanın ne yaptığı belli değil yani
-
@north-remembers hocam sınava başvuru yaparken hangi ili göstermiş
-
@ozge17 istanbul tabi ki ama ikametgahı manisa diye görülüyor sistemde o yüzden
-
@north-remembers anladım hocam. Madem böyle keşke sınav ilanında sadece istanbul ikametgahlılar başvurabilir dese. Üzücü durum yani sanki ülke değiştiriyoruz da bunu baz alıyorlar.
-
@rintintin kesinlikle öyle yani açık açık söyleseler de insanlar da boş yere üzülmese
-
@north-remembers hocam bende istanbul yazdım ikmatgahım farklı ne bileyim hepimiz 18 yaşını aşmış insanlarız bu kadarda sorgulamamaları lazım sonuçta başvuru yaparken beyan etmişim istanbulda olucamı
-
@ozge17 inşallah bir sıkıntı olmaz bu sene temennim o çünkü dediğiniz gibi kaç yaşına gelmiş yetişkin insanlarız bu şarta takılmak olmamalı.
-
@north-remembers inşallah hocam samanlıkta igne aramalarına gerek yok herkes hepimiz için hayırlısı olsun hocam
-
@maliyeciniss elbirliği ile delirdik
-
@nagehanggce bu uzmanlik teklifi insan kaynaklarinin baktigi bir is. Teftis kurulundan elenenlerim listesi direk gidiyor ikya onlar cagiriyor. Listede olmayip iyi yapanlar da inceleniyor ikamet bilgisine gore cagiriliyor diye biliyorum. Kocaeli istanbul yakin mesafe cagirilir mi hic bilmiyorum gercekten.
-
@marsiyal puanı nasıl hesaplayıp 46 civarı dediniz?