28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sandviçyiyenadam Türkiye geneli hocam
-
Arkadaşlar milletin boş söylentilerine kulak asmayin 20 25 kişi uzman istanbulun ihtiyacını bile karşılamaz. Benim kontrolör olan arkadaşım üstadına sormuştu ilan gelince aksine uzman yardımcısı ihtiyacinin bunsene daha fazla olduğunu söylemişti. Inşallahta onun dediği olur
-
@maliyeciniss insallah oyle olur hocam.
-
@ryan kesinlikle açık var hocam ben de şahidim guy ve dguy kazanan uzman yardımcısı arkadaşlarım olduğunu akşam öğrendim bu çok iyi bir gelişme bizim adımıza umarım aranırız
-
@ekremkarakoc1 1yıl sonra tayin istenebilir mi? Ben istanbul da 5 yıl zorunlu görev var diye biliyorum
-
@zey 1 yıl afaki olarak söylediğim kaynağı olmayan bir söz değinmeye çalıştığım şey genel olarak istanbulda sürekli bir açık olması ve bu konulara daha hassas davranmalarıydı
-
@mkv19 hocam siz hukuk kadrosundan girdiğiniz için genel müdürlükte hukuk biriminde çalışırsınız bence. Teftiş iibfliler için diye düşünüyorum.
-
Arkadaşla sınav sonclariniz icin mail mi attınız bankaya ? Geçen yil kendileri göndermişlerdi aslında ama
-
@westworld hocam mail atmaya gerek yok, kendileri bizlere zaten mail atacak. Geçen sene de sonuçlar mail atılmıyor denildiği için mail atmıştım sonuçlarımızı görmek istiyoruz diye ama gerek bile kalmadı kendileri dönüş sağladı. Bu yılda belirtilmiş zaten mail atılacak diye
-
Vaka örnekleri buldugunuz bi site var mı ? Grup mulakati icin?
-
@atanacakgiller teşekkür ederim hocam cevap için
-
@marsiyal, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba evet hocam ha belki çok alım olmaz ama 20 25 kişide şaka gibi yani
İç kontrolör alımının az olduğu zamanlar bile bu civarlarda sadece iç kontrolör alımı oluyor, Uzman kadro için bunun 2 katı alınır çünkü uzmanlar hem Genel Müdürlük ve GM'ye bağlı birim müdürlüklerinde hem de şubelerde görev alıyorlar.
-
grup calismasi için vaka örnekleri bulamıyorum. yardımcı olabilecek?
-
Ben grup kulaklarına girmedim ancak bir banka sınavının mulakatina girmistim orda derslerle ilgili bir soru yoktu yani bzm bir nevi kişiliğimizi ölçmeye ilişkindi meselâ bana biri sizden hiç talep etmeden birine yardım ettiniz gibi bir soru sormuşlardı neler yapmaktan hoşlanırsınız boş zamanlarımızı nasıl geçirirsiniz hangi tür kitap okumaktan hoşlanırsınız gibi
-
İnşallah yarın ümitle uzmanlık kontrolörlük bekleyenlerin günü olur
-
Hocam Konya'dan vakıf sınavına girip guy ve dguyu kazananlarimiz var mı acaba
-
İnşallah buradan bı dönüş olur son umudum artık bura .... Bu sene girdiğim iki mulkatdan da elendim
-
O kadar saçma bi sınavdı ki nerden kaç puan gelir tahminde edemiyorum. Tamamen süpriz olacak yarın.
-
Her doğru 0.625 ile carpiliyorsa 65puani geçmek zor oluyor sanki...
-
@marsiyal Aynen hocam benim sonuçta sürpriz olacak. %50 de kaldı tahminim