28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@muhalba zor hocam hepsinden ortalama 26 doğru gerekiyor. Bu gy ve iktisatla özellikle.
-
Hocam birde neresinden tutarsan tut elde kalıyor muhasebe seçsen 30 üstü zor tabi diyebilirsiniz sende maliye seçseydin oda saçma iktisat desen bilgimi sorguladım sınavda bir an transa girmişim demirle çeliği savaştırıyordum uyuyakaldım sanırım o ara sonra 70 puanında olsa 80 de olsa çağıracakları belli değil ilginç bir sınavdı kısaca göreceğimiz varmış
-
Yarın maillerin geleceğini düşünüyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur aldığımız puanlar bizleri mülakata sokacak kadar olur inşallah
-
60 ve üstünün şansı olur diye düşünüyorum
-
@marsiyal bencede
-
@kimsesizkms beni cagirmislardi bu sonuclara gore. Bence cagirabilirler
-
@johnstuartmill hocam tam olarak kaç netiniz vardı ve ilk başlarda mı yoksa sonradan mı çağırdılar acaba?
-
Arkadaşlar çağırmış olabilirler çok düşmüş geçen yıl puanlar ama yani atıyorum 50 alsam çağırılırım diye umut etmem ben. O yüzden kendimizi ona göre hazırlasak daha iyi bence. Çağırılırsak çok daha güzel olur. Çağırılmazsakta üzülmeyiz en azından. Bence 60 üzerinden sonra umutlanmak daha doğru. Sadece tavsiye amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın umut kırmak vs gibi bi amacım yok. İnşallah düşebildiği kadar düşerde herkes mülakata girer.
-
@blacklist dostlar vakıf uzmanlık daveti bekleyenler için bilgilendirme amaçlı yazıyorum ; geçen sene benide çağırdılar süreç şu şekilde işledi sınav4 marttaydı 20 sinde sonuçları gönderdiler herhangi bir mail atmadım ben göndermeleri için zaten gönderiyorlar diye biliyorum. 22 sinde de uzmanlık için davet emaili aldım. Puanım 63.9 du. 53 puanı çağırdıklarını işittim 65 puan alanı çağırmadıklarını da. Şans işi özellikle ikametgah göz önünde bulunduruluyor. Umarım hepinizi çağırırlar. Güzel sonuçlar alırsınız herkese kolay gelsin umudu kesmeyin herkesi çağırabilirler biraz şans işi
-
@johnstuartmill mülakatta mı elendiniz hocam
-
@marsiyal 60 ve ustunun cok buyuk bi sansi oldugunu dusunuyorum sinavi gecen seneyle kiyaslayacak olursak bu sene süre yuzunden gy netleri cogu kisinin dusuk gelicek ve iktisat sorulari , bankaciliktan gelen sorular nedeniyle de alan netlerinde bi dusukluge neden olur diye dusunuyorum yani butun bu sartlarda gecen sene 70 yapan biri bu sene sinava girseydi 60 larda anca alabilirdi diye dusunuyorum yani 50 ustu alaninda sansi yuksek olabilir bu nedenlerle
-
@modigliani-0 evet hocam
-
@johnstuartmill hocam mülakatta alan bilgisi sormuyorlarmış doğru mudur?
-
@north-remembers dogrudur alan sorulmuyor departman olarak nereyi istediginizi soruyorlar. Bölümüm iktidat olduğu için ekonomi ve piyasalar ile ilgili konuştuk. Daha çok sohbet havasında geçiyor. Departman icinde Siz nereyi uygun görürseniz efendim demenizde fayda var
-
@johnstuartmill sizin departman nedir peki?
-
@mrvblkk elendim mulakatta
-
@johnstuartmill hocam grup mülakatı oluyor mu?
-
@johnstuartmill kusura bakmayın
-
@johnstuartmill teşekkürler verdiğiniz bilgi için hocam inşallah güzel sonuç elde ederiz bakalım mail bir gelse de görsek puanlarımızı
-
Pazartesi akşam 5-6 gibi başlayıp SGK denetmen yardımcılığı için twit atacağız arkadaşlar. Ayrıca müfettişlik mülakat sonuçları içinde.. lütfen destek olun..