28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Mail alan var mı sonuçla alakalı hala göndermediler heralde.
-
Mail henüz gelmedi ama mülakat hakkı kazanıp katılmamanın karşılığı nedir tecrübesi olan ya da bilen var mı? Uzman yardımcılığı teklifi almak için şansım kapanır mı?
-
@zcilk hocam müfettişliği kazandıysanız gidin direk başarısız sayıyorlar bir dahaki sınavlarda da sıkıntı çıkarırlar
-
@zcilk Ben 2017 yılındaki sınavı kazanıp ev mülakatı dışındaki diğer aşamalara katılmamıştım, 2019 sınavına şansımı denemek için sınava tekrar girebildim, herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama siz yine de İK ile bir görüşün
-
@leightbau merhabalar, mümkünse ev mülakatı hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz?
-
@zcilk Şimdi tekrar okudum da, soruyu yanlış algılamışım. Anladığım kadarıyla siz yalnızca uzman yardımcılığı pozisyonunu istiyorsunuz, bu aşamada mülakatlara katılmanız gerekir diye düşünüyorum
-
Bugün mail gelmeyecek mi acaba
-
İK yı arayan var mı bugün mail gelecek mi acaba
-
Arkadaşlar vakifkatilim sınavına girip dönüş alan var mı?
-
@leightbau yanıtınız için teşekkürler hocam evet uzman yardımcılığı istiyorum ama şöyle bi kaygım var. Müfettiş yardımcılığı mülakatinda bunu hangi aşamada belirtmem gerektiğini bilmiyorum. Sürecin sonunda istemediğim bir pozisyonda yer alırsam isteyenlerin önüne geçip şansını kapatmak istemiyorum
-
@michaelcorleone başarılı olanlara mail gönderilmiş sanırım başka bir başlıkta görmüştüm
-
@nbsras Hocam kalbime iniyordu bize niye mail gelmedi diye, meğer cevabınız başka sınav içinmiş
-
@frida_olmak aman hocam:) sabahtan beri bende bekliyorum mail gelmesini, umarım bugün gelir
-
Ankara'da ev görüşmesi için aradılar az önce ama henüz mail gelmedi aradaşlar bana.
-
Ben kazandım mail arama herhangi bir şey gelmedi ankaradayım. Beklemedeyim. WhatsApp grubu kurarak daha sağlıklı iletişim kurabiliriz. Acaba forumda böyle bir yasak var mı?
-
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag # ??????? Henüz belli değill. Saat 17.30 gibi aktif olursanız aktif hesaplardan takip edebilirsiniz. Ayrıca yine bilgilendirip yazarım.
Etiketlenecek kişiler ise
Sn @ZehraZumrutS
Sn @msbagli
Sn @ahmetkoca03
Sn @aysekardass
Sn @mustafaapaydin5 @ailevecalisma bu kişiler bakan, yardımcılar ve sgk üst yöneticiler. Bi de CB ve danışmanları etiketleyebilirsiniz arkadaşlar..
Her yeni bir alım yığılmayı, beklemeyi önler arkadaşlar . Atanmış arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu süreçte desteklerini esirgemelerini ayrıca rica ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve destek olmalıyız birbirmize ..
#iibftakipte #iibftakipleşiyor gibi taglarla da yeni hesap açaçak arkadaşlar buradan takipçi sayısını arttırıp daha geniş kesime hitap edebilir. Saygılar. -
@mkv19 mufettisligi mi kazandiniz hocam
-
@öznurup evet hocam
-
@mkv19 hayirli olsun hocam
-
Arkadaşlar iç köntrolörlük ile uzmanlık maaşı yaklaşık kaçtır