28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bluephantom maliye de yoğunluk vergi ve tvs mi yoka maliye genel kısım mı
-
@ücüncütekil Geçen yıl genel vergi hukuku 6-7 tane gelmişti ve ağırdı. Bu yıl nasıl olur bilemem. Diğerlerinden de vardı. Finansman bölümüne de mutlaka bakın.
-
@bluephantom hocam finansman bölümü derken ?
-
@xxx İlanda Finansman politikası diye yazıyor ya hocam. Onu kastettim.
-
merhaba , finansman politikası ve yönetimi ile ilgili herhangi bir ders notu pdf vs elinizde var mı ya da önerebilceğiniz bir kaynak ? Önceki sayfalarda arkadaşlar işletme finansal yönetim e bakın demişler ama herhangi bir kaynak bulamadım..
-
@hustundag Finansal yönetim için metin kamil ercan.ın kitabına bakabilirsiniz
-
@bluephantom hocam muhasebe soruları kpss deki soru dağılımı gibi; genel muhasebe, maliyet muhasebesi ve bilanço analiz soruları gibi mi yoksa kpss ye göre genel muhasebe soruları daha mı fazla? 2018 kpss muhasebede 28 netim vardı muhasebeyi seçmek konusunda çok kararsız kaldım
-
@tonymontana Geçen sene maliyeyi seçtiğim için muhasebe hakkında yorumda bulunamayacağım ancak girenler çok kolay olduğunu söyledi. Bu yıl nasıl olur bilemiyorum. Eskisi gibi olacağını bilsem hiç düşünmeden muhasebe seçin diyeceğim ancak bunu bilmenin imkanı yok. Hangisinde kendinize daha fazla güveniyorsanız onu seçin.
-
@bluephantom peki sınava ankarada girsek oradan mı kadro beklemek zorundayız
-
@akalender154 Hayır, zaten sınav birkaç ilde yapılıyor. Başka illerden gelip sınav merkezlerinde girenler var. İkametgahınız önemli nerde sınava girdiğiniz değil.
-
@akalender154 iç kontrolörlük de denetime girer. Sadece denetim yaptığınız yer bölge ile sınırlıdır. Yılda 1-2 defa da bölge dışı gelebilir. Müfettişlerin ekstra soruşturma yetkisi vardır yoksa hemen hemen aynı işi yaparlar. Maaş olarak iç kontrolörlük uzmanlığın çok üzerindedir.
-
@muhalba ilan istanbul için açılmış ancak farklı bölgede iç
Kontrolde açık varsaa ikmet durumunuza göre teklif gelebilir. -
@bluephantom hocam başka maliyede konu dağılımını hatırlıyor musunuz finansman politikasından kaç tane gelmişti ortalama hatırlıyor musunuz
-
Arkadaşlar bu ingilizce de gramer, kelime, paragraf soru sayısı dağılımı nasıl oluyor bilen var mı aramızda? Ayrıca bu iç kontrollük için kaç net yapmamız gerekiyor ki aşağı yukarı?
-
@ozge17 En azından 5-6 soru vardı. Kimisi kolay kimisi ortancaydı. Normal maliye vergi teorisi, tvs, gvh, finansman. Yalnız geçen yıl maliye beterdi. Genelde 4 alan dersinden en basitiymiş gibi görünüyor ama can yaktığı yıllar oluyor Vakıfbank sınavında. Sıkı çalışın tavsiyem.
-
Arkadaşlar uzman alımı yapılır mı geçen seneki gibi , var mı bu konuda bilgisi yada duyumu olan
-
@mehmetkvl Geçen yılki kadar açık olmadığını biliyorum ama mutlaka belli bir sayıda uzman alınacaktır.
-
@bluephantom guya dguya geçiş olacaktır hocam kesinlikle. Dahada açık oluşmasını muhtemel görüyorum bende.Bu sınavı yapacak ingilizcem yok.Uzmanlık için gireceklerdenim bende aslında. Geçen sene bir arkadaşım vakıfbank iç kontrolör diğeride uzman olarak işe başladı. Çok rahat olduğundan bahsediyorlar. Umarım bizede nasip olur
-
@mehmetkvl Dguy ve Guy un mülakat sonuçları açıklanması zaman alır. Vakıfbank o zamana kadar süreci çoktan tamamlar tahminim. Buna güvenmeyin bence.
-
@bluephantom Vakıfbank işinin ehlidir bu ayrıntıyı atlamaz hocambende bundan eminim.Neyse bakalım yaşayıp göreceğiz