28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Ben anlamadım bu işi başvuru ilanında erkeklerde 30 yaş şartını doldurmamış olmak diyor. Sistemde başvurum onaylandı hatta mail geldi ancak Atm'de para yatmıyor.28 Nisan 1991 sonrası uyarısı veriyor.
-
İşletme Ekonomisi, Bankacılık Hukuku, Bankacılığa ilişkin Muhasebe Konuları bunlardan kaçar soru geldiğini bilen daha önce sınava girmiş bir arkadaş var mı? Malum genel çalışmalarımızın dışında bu üçü, kaçar soru geldiğini bilip ona göre bir çalışma yapmak daha mantıklı.
-
@fernando-reges hocam parayi basvurudan once yatirmiyormuyduk
-
@colinclark55 Ben katılıma başvurmuşum hocam evet sizin dediğiniz gibi hepinize başarılar
-
@fernando-reges sagolasin hocam sana da basarilar. Katilima basvuu ucreti ne kadar
-
@colinclark55 Ücret ibaresi görmedim hocam bildiğimiz ilanlardan değil sanırım bu. Bana gelen mail aynen şöyle.
Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI ilanına başvurunuz değerlendirmeye alınmış olup, niteliklerinizin aranılan pozisyonlara uygun olması halinde, sizinle irtibata geçeceğimizi belirtir, çalışma hayatınızda başarılar dileriz.
-
@fernando-reges katilimda ingilizce olmasa bile davet alavilir miyiz bilginiz var mi
-
@xxx İngilizce şartı görmedim ben
-
@fernando-reges ilanda var hocam sinavda ingilizcede var
-
@colinclark55 evet. O halde ikametini istanbul gösterenlerin şansı daha fazla denilebilir mi
-
@frida_olmak evet oyle diyebilirz
-
@sinavparambitti geçen sene 70 puan ile Ankara uzman yard. Çağrıldı arkadaşım bizzat puanı görmüş biri olarak düzeltmek isterim bu paylaşımınız.
-
@fernando-reges katılıma başvuruyu nerden gerçekleştirdiniz hocam, vakıf katılım bu bahsettiğiniz değil mi?
-
Bursa lı 2 tanıdığımdan birisi iç kontorolor birisi uzman oldu ve 2 side Bursadaydı.Uzman olan sınıf arkadaşımdı 55 puanla uzman olarak İstanbulda göreve başladı geçen sene.İç kontolor olanın puanı yalan olması 85 falandı
-
arkadaşlar iktisat için Zeynel dinler+themiss+ceteris paribus yeter mi 30+ yapmak icin
-
@pistov35 Yeter de artar. Bu yıl nasıl olur bilemeyiz ama geçen yıl normalin 1-1.5 tık üstündeydi. Bence iktisada o kadar kasacağınıza finansman politikası ve işletme gibi alanlara vakit ayırın. Sadece iktisattan gelmeyecek malumunuz.
-
@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@pistov35 Yeter de artar. Bu yıl nasıl olur bilemeyiz ama geçen yıl normalin 1-1.5 tık üstündeydi. Bence iktisada o kadar kasacağınıza finansman politikası ve işletme gibi alanlara vakit ayırın. Sadece iktisattan gelmeyecek malumunuz.
finansman politikası ve işletme derslerinden çok soru geliyor mu? Geçen sene kaç soru gelmişti hatırlıyor musunuz
-
@muhalba 5-6 tane finansal yönetimden geldi. Pazarlama ve diğer işletme derslerinden de vardı.
-
@atanacakgiller 60 puanla çağırılan da var 74 puanla cagrilmayanda var.Farkli durumlar söz konusu.Bazi alanlardan cok yuksek yapıldığı durumlarda davet gelebiliyor.74 puanla çağrılmayan arkadaşın hala mesaji duruyor bende
-
@sinavparambitti hocam ortalama sonuçların açıklanmasından ne kadar süre sonra çağrılıyor?