28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
arkadaşlar ekonomi de uluslararası ticaret ve finansman bölümünde finansman için AÖF notları yeter mi
-
@mehmetkvl Merhaba hocam, Genel Yetenekte Ales tarzında sorular vardı, şekil yeteneği ölçen, sayısal mantık soruları, üslü köklü sayılar, çarpanlara ayırma vs. tarzında matematikti bildiğimiz o ayarda gelmişti. Çıkmış sorular üzerinden gitmek yeterli olur diye düşünüyorum. Hiç bakmadan nasıl olsa barajı geçerim mantığı hakim olabiliyor ki ben öyle yapmıştım; barajı geçecek kadar yapıp bıraktım İngilizce kısmına zamanımın çoğunu harcadım ama bu sefer ayrı ayrı olunca ikisine de eşit zaman ayıracaksınız. Barajı her türlü geçersiniz hocam rahat olun bence
-
Sınav giriş belgeleri bugün açıklanacak değil mi?
-
@atanacakgiller pardon pardon 22.04 müş, karıştırdım
-
Arkadaşlar fotoğrafım ile ilgili bir sorun olmuş mail atmışlar. Fotoğraf boyutu kaç olması gerekiyordu hatırlayanınız var mı?
-
https:/ /akadroyayinlari.com/kpss-yayinlarimiz/115-bankacilik-sinavlari-ders-notu.html Arkadaşlar bu kitabı edinen var mı acaba faydalı mıdır ?
-
Arkadaslar uluslararası ticaret ve finansmani nereden çalışıyorsunuz?
-
@misiko ben de de aynı durum söz konusu .mail atılmış .
-
Sınava katılım sayısının kaç olduğu belli mi arkadaşlar?
-
Hocalarım ilanda yer alan derslere ulaşamıyorum ss alan biri dersleri ve konuları paylaşabilir mi ?
-
-
@atlas07 teşekkür ederim hocam
-
@takkurt Rica ederim hocam.
-
Arkadaşlar sınav konularında maliyede vergi hukuku gözükmüyor sadece tvs var. Yinede emin olmak adına sınav konularında vergi hukuku yazmasa dahi soru gelme ihtimali var mı?
-
@blacklist geçen sene vardı. Maliyede ayırt etmeksizin her şeye çalışın bence. Geçen sene mali analizi maliye içinde sordular. Ondan önceki sene de öyleymiş sanırım. Bu sene ne olur bilmiyorum, hazırlayan okul farklı. Bilginiz olsun, başarılar
-
@kubrabaris fotoğraf ile alakalı olumsuz mail alıp tekrardan fotoğraf atan arkadaşlar var mı ?
Yeni atılan fotoğrafın kabul edilmemesi gibi bir durum yeniden olduğunda başvuru iptali olur mu sizce ? -
''MUHASEBE: Genel Muhasebe, Bilanço Analizi ve Bankacılığa İlişkin Muhasebe Konuları''
Genel muhasebeyi anladık ne olduğunu da bilanço analizi derken mali tablolarını mı diyor?
Birde bankacılığa ilişkin muhasebe konusu ne olabilir ? -
@bakalım bankalar muhasebesi demek istiyor herhalde.
-
@arastirmaci34 yani? şirketler muhasebesi veya muhasebe standartları mı?
-
@arastirmaci34 yoksa bambaşka konu mu?