28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@modigliani-0 dün yazdıgınız ve simdi yazdıgınız gayet provakatifti siz ve sizin gibilerin böyle amaçsız hareketleri sadece sizin egolarınızı tatmin eder bundan da başka hiçbir işe yaramaz.
-
@emilsax bilgilendirme için teşekkürler
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Hata yoktu cevap da ikale idi
Bunu mu provokasyon sayıdınız, ilahi hocam
-
@yorgun-kamucu Hayır cevap faizler ve fiyatlar olacaktı
-
Sonuçları nereden öğreneceğiz, Boğaziçinin sınav sisteminden mi bakacağız?
-
@icav Vakıfbank'ın kuralları biraz sıkı düşürmez büyük ihtimalle barajı zaten alacakları da 20 kişi falandır yine.Geçen sene 19 kişi atanmış
-
@sandviçyiyenadam geçen sene sadece mülakata kalanların listesi yayınlandı.Sonuçalrı ayrıntılı görmek isteyenlere ise istek üzerine mail atılmıştı.Bu sene nasıl olur bilmiyorum ama
-
@müzdarip93, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@sandviçyiyenadam geçen sene sadece mülakata kalanların listesi yayınlandı.Sonuçalrı ayrıntılı görmek isteyenlere ise istek üzerine mail atılmıştı.Bu sene nasıl olur bilmiyorum ama
Doğrularımızı görmek için mail mi atacağız bide ya.
-
İç kontrolörlük, servis görevlisi gibi pozisyonlara çağırılırken ikametingahın İstanbul-Ankara gibi şehirler olması avantaj sağlıyormuş diye okumuştum forumlarda. Belki alınacak şehir için o şehirde ikamet edenleri de çağırıyor olabilirler. Gerisi ya nasip
-
@muhalba maalesef oyleydi geçen sene sisteme yüklemeye bile üşenmişlerdi resmen.
-
@müzdarip93, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba maalesef oyleydi geçen sene sisteme yüklemeye bile üşenmişlerdi resmen.
50lira yerine 60 verirdik insan sonucunu görmek istiyor:)
-
@modigliani-0 yani burda suclu dogru siklarin icinden birini secip yanlis sikki direk elemek mi oluyor dediginizi anlayamadim . Sonuc olarak bir hata var ve hakkimizi aramamiz gerekiyor bu kadar emek verip calistigimiz bir sinavda sinav hazirlayan kurumun yaptigi hatayi biz yuklenmeyelim .
-
Basel 2 2012 de mi yürürlüğe girdi?
-
@muhalba aynen öyle ama işte inşallah bu sene öyle olmaz
-
@pistov35 hocam alan sınavında da her derste %50 barajı vardı
-
@müzdarip93 şu komediye bakar mısın alanı yaptım, İngilizceyi yaptım genel yetenekten elendim o zaman, doğru düzgün matematik soruları sorsalar insan yine yapardı, ALES gibi zorlamışlar boş yere
-
@icav hadi ya kötü olmuş hocam sınav içeriğinde yazmıyordu ya dedim acaba
-
Muhasebeyi seçenler soruları toplayabildiniz mı acaba
-
Genel müdürlüğü arayıp insan kaynaklarına bağlanmak istedim sınav hakkında teftiş kuruluna yönlendirdiler. Konuştuğum beyfendi Boğaziçi'nin nasıl sorular hazırladığını bilmediklerini söyledi. Ben de sınav ilanında yazmalarına rağmen çıkan sorulardan bahsettim ve okulun ilandaki konulara sadık kalmadığını söyledim. Sınav komisyonuna ileteceğini söyledi.
-
Açıklanan konularda İslami Finans yoktu ya da ben göremedim ama sınavda üç dört soru vardı.