28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@muhalba hocam bide matematiği eklemeliyiz 25+ çıkaran varsa iki derstende bence içerde olması çok yüksek
-
Çok karmaşık işler ya, aday toplam 120 doğru yapsa bile bulunduğu ilde ihtiyaç yoksa anlamı yok bulunduğu ilde ihtiyaç varsa 80 doğru bile yeterli olmuş geçen sene, o yüzden şu neti yapan kesin kazanır demek yanlış oluyor
-
Bir an önce açıklansa artık.
-
soruların cevaplarını toplayabilen var mı
-
@muhalba kesin diyemesemde 25 üzeri bekliyorum hocam. Ama genel yetenek sıkıntı işte.
-
@ozge17 hocam şimdiye toplayabilirdik ama 5-6 kişi hariç kimse katılmadı hep yarıda kaldı
-
@hak-111111 anladım hocam toplayabilseydik keşke dogrularımız çıkardı iyi kötü ona göre beklerdik
-
merhaba, ilan net bir biçimde merkez teftiş kurulu müfettiş yardımcılığı ilanı olmasına karşın forumda uzmanlık memurluk kaçla kapatır ne olur hangi ilden kaçla kapatır muhabbeti oluyor, nedeni nedir forumda yeniyim açıklayabilir misiniz kısaca
-
Baraj müfettişlik için oluşturuluyor arkadaşlar. Uzmanlık işi şans işi biraz. Ya Üniversitenin saygınlığına bakılır yada aldığınız puanın yüksekliğine. Sınıf arkadaşım 53 ile uzman oldu İstanbulda, ikametgahı Bursa idi. (Ankara Üni mezunu). Dershanede bir üst sınıf arkadaş ise aöf mezunu olmasına ragmen 85 puan ile iç kontrolör şuan. Kısmet yani biraz. Geçen dönem 100 kişilik müfettişlik alım ilanında sadece 20 kişinin müfettiş olabildiğinden, 400 uzman, 50 kişinin ise kontrolör olduğu söylendi. Bu sene guy ve dguya geçişler düşünüldüğünde hatrı sayılır kişi 657ye geçtiğinde uzman ve kontrolör alımı geçen seneyi bulacağı kanısındayım.. Hayırlı sahurlar
-
@punco vakıfbank diğer unvanlar için ayrı sınav yapmıyor hocam. Müfettişlik sınavındaki puanlara göre uzmanlık memurluk gibi kadro ihtiyaçlarını da karşılıyor. Geçmiş yıllarda bu şekilde oldu.
-
Uzman yardımcılığı / iç kontrolör için arandıktan sonra süreç nasıl işliyor bilen var mı
-
@mehmetkvl bu 400 ün 200 ü İstanbuldur herhalde
-
@modigliani-0 o konuda bir bilgim yok hocam ama muhtemelen öyledir herhalde
-
@mehmetkvl sağolun hocam
-
@muhalba iktisatta 25+ cikmazsa supriz olur benim icin gy de kesin 22 var artabilir
-
@mehmetkvl Ağzından bal damliyor. Cemyilmazin dedigi gibi; bir daha söyle
-
@mehmetkvl ben adresimi istanbul yazdim ama ikametgahim ankarada bu sorun olur mu acaba istanbul icin cagrilamamda ?
-
@kelebekk geçen sene de böyle yapanlar olmuş ama bu farkedilirse İk tarafından ikametgah esaslı çağrılma yapılır hocam.
-
Bizim gibi Anadolu şehirlerini yazanların şansı çok düşük sanırım
-
Arkadaslar merak ettiğim üniversiteler e siz soru hazırlayın derken ik belli kriterler sunuyodur diye düşünüyorum sınav gerçekten zor bi sınav di bunu alınacak kişi sayısının azlığına yorabilir miyiz