28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@vicirdik hocam hak veriyorum size ama bir sene 300-500 alirken ertesi sene 20-25 almasi cok makul degil gibi..bir de gecen sene yaklasik 7000 basvuru oldu sinava giren sayisi 5000 lerdeydi.Iki kat arttiginin fakindayim.Bekleyelim gorelim..insallah iyi olur bizim adimiza
-
@suigeneris1876 hocam bu yıl sınava giren kaç kişi imis başvuruyu sormuyorum
-
@ozge17 haberim yok hocam
-
Arkadaslar ilçede ikamet edip uzmanlik icin cagirilan oluyor mu bilginiz var mi? Genelde bolge mudurluklerine çağırım oluyor seklinde duydum ilçede ikamet etmek dezavantaj yaratir mi?
-
Bnm duydugum kadariyla 10000 yada 9000 civariymis ama pek emin degilim gorevliler aralarinda konusurken duymustum daha yuksek diyenler var forumda
-
@vicirdik hocam cok net bir sey sormak istiyorum size.Banka personeli misiniz?Ya da degilseniz nasil bu bilgileri biliyorsunuz?Amacim kirmak ya da otekilestirmek degil.Yanlis anlasilmasin.
-
@vicirdik hocam 200 diye bir sayı duymuştum ben. Emin misiniz 20 25 kişi olduğundan. Benim duyduğum arkadaşta vakıfta uzman yardımcısı.
-
Arkadaşlar bu yıl müfettişler sadece gk ve ıng barajına mi tabi tutuldu alan dahil miydi
-
@ozge17 alan dahildi
-
@müzdarip93 tamam hocam
-
@suigeneris1876 sadece uzman almıyorlar hocam denetmen uzman memur hepsi toplamda 200 300alirlar diye düşünüyorum iyi ihtimal
-
@marsiyal 200toplam personel sayısıdır hocam ben uzman yardımcılığından bahsediyorum.memur çoğunlukla alınıyor zaten
-
@suigeneris1876 evet hocam personelim
-
@vicirdik hocam oyle bir sey soyluyorsunuz ki 20-25 diye ortalik alev aldi..200-300 guzel sayi..herkes razi olur zaten..eminim ki su an gise teklif gelse forumun 7/8 i kabul eder.
-
@vicirdik uzman yardımcısı 200 demişti arkadaş açık var bu yılda geçen yılki kadar olmasada demişti.
-
@samettin 10800net bilgidir hocam
-
@vicirdik hocam ozel degilse forumda neden takiliyorsunuz?bize yardim amacli mi?ya da mufettislik icin mi bekliyorsunuz?
-
@suigeneris1876 ben gişe kabul etmem şahsen. Uzman yard. 20 25 kişiyse durum kötü. 69 puana gelir inşallah.
-
@marsiyal o size kalmis hocam..beklemekten baska care yok..
-
@suigeneris1876 bende uzmanlık için girdim hocam.gecen dönem yardımcı olan pek yoktu çok kafada soru isareti kalmıştı herkesin. Tecrübeleri paylasiyorum.tabiki yardım amacli