28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@longtermjobless inşallah hocam sanki herkes ankara ve istanbulda ikamet ediyor gibi yazıyor kimse başka şehirde yaşamıyor gibi okudukça o hisse kapıldım sanki sadece 2 şehir için alım olacak oda orda yaşayanlardan seçilecekmiş gibi
-
@nagehanggce herkes ikametini ankara ve istanbula aldırdığı için olabilir belkide oralar yığılma olduğu için bizim gibi küçük sehirdekilere avantaj bile olabilir
-
@longtermjobless herkes aldırmadı hatta çoğunluğun bundan haberi bile yok forumda taş patlasın 20 kişinin yazdığı ile analiz yapmayalım yanlış çıkıyor sonra üzülüyoruz.
-
@rorschach159 benim söylediğim kendi subjektif yargım tabiki ama küçük sehirlerin de şansı var gecen senelerden araştırdığım kadarıyla
-
Umarım küçük şehirlerin de şansı olur. Ben Kütahyadayım 57 puanım var zor görünüyor ama bakalım nasip
-
@kaaldovahkriid +1 kutahya hocam benim de 58 puanim.umarım küçük şehirlere de fırsat taninir
-
@tellcersei Umarım öyle olur dostum. Temennim bizim gibi şehirlerde çok giren olmaması.
-
@kaaldovahkriid Açıkçası Kütahya gibi yerden başka yoktur tesellisi yaşıyordum hocam siz yazınca keyfim kaçtı biraz
-
@longtermjobless valla böyle istanbulun düşük puanlı kapattığını bilseydim bende gider istanbulla aldırırdım maşallah forumda sınavdan önce kimse bu konuda tek kelime etmedi daha fazla kimsenin gözü açılmasin diye herhalde
-
@primocarnera konusulmuştu siz dikkat etmediniz heralde
-
Banka alımlarında da kpss puan istenmelidir taban puan olsa iyi olurdu
-
@jamiryoo kpss puanınız iyi galiba hocam
-
Valla müdürler kendi koltuklarının derdine düşmüştür kimsenin uzmanlık alımı düşündüğü zannetmiyorum bütün üst yönetim değişti alta doğru gidiyor dur
-
Merhaba. Bana özelden de yazan arkadaslar olmuştu geçen seneki başlığı okuyup kazandığımı öğrenenler. Elimden geldiğince nacizane bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışmıştım. Böyle zamanlarda insanın iyi bir duyuma ihtiyacı oluyor evet ama diyeceğim şu ki, hiç şuna buna kulak asmadan, yok vakıfta ortalık karışıkmış da bilmem neymiş de, şu bu kendi derdine düşmüş de yok 1 ay sonra ararlar yok 3 hafta sonra ararlar falan bunlara kulak asmayın ve aldırış etmeyin. Ben şu zaman arar diyen arkadaslara yalan söylüyorlar veya kötü niyetliler asla demiyorum. Bunu yanlış anlamayın. Ama bu söylenenlere çok takılmayın. Okuyun hee tamam inşallah hayırlısı diyin geçin. Kaç kişi alırlar nereye kaç kişi gider bunları şu an kimse tam olarak kestiremez. Bankada istifa eden oluyor, başka kuruma giden oluyor, doğum yapıyorum 1,5 2 sene yokum diyen oluyor, tayini çıkan oluyor vs vs vs. Açık hep bi şekilde oluşuyor, bu her yerde böyle. Siz sınavlarınıza mülakatınıza çalışın yeter. Referans olayına gelecek olursak, Allah da şahit, benim buraya girerken zerre referansım yoktu. Birlikte girdiğim 8 10 arkadas vardı. Onların da hiçbirinin yoktu. Siz kendinizi gösterirseniz, karşı tarafa bu işi istediğinizi ve elinizden geleni yapacağınıza inandırır ve giyiminizle tavrınızla olumlu bir izlenim bırakırsanız zaten sizin için pozitif düşünürler. Bankacılık düzen ve disiplin, dikkat isteyen bir iş. Bu imajı verebilmelisiniz. Her kurumun iyi tarafları var kötü tarafları var. Saçma sapan söylentilere veya yorumlara takılmayın. Herkesin deneyimi ve hayattan beklentisi yetenekleri farklıdır. Senin severek yapacağın bir işi diğeri zar zor yaparak. Senin kolaylıkla üstesinden gelebildiğin bir işi başkası zor analiz eder zor halleder. Çalışmadan tecrübe etmeden bilemezsin. O nedenle banka koşulları hakkında atıp tutanları dinlemeyin. Kendin tecrübe etmeye bak. Kendini geliştirirsen emin ol, bankada öyle kaliteli işler yapan birimler varki, kamudaki biçok taşra uzmanlığına taş çıkartır 3 5 sene sonra 10 sene sonra çok iyi bir CV elde edersin, özelde çok iyi işlere bile fırsat bulursun. Kimseyi dinlemeyin, mülakatlarınıza sınavlarınıza odaklanın. Uzun yazdım, hakkınızı helal edin, buraya kadar okuyacak kadar sabırlıysan bankada da çalışacak sabrın olur🤪, sevgiler
-
@füreya lütfen özel soru sormayınız, hangi birimdesin veya başkanlıktasın gibi. Onun dışında her soruyu cevaplayabilirim elimden geldiğince
-
@füreya tesekkurler hocam..her gun biri gelip iki satir bir sey yazip gidiyor..ortalik bilgi karmasasi oldu
-
@füreya çok teşekkür ederim kendi adıma ne güzel yazmışsınız bu söylentiler anca kendimizi yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz. Allah razı olsun sizden ferahladım
-
@longtermjobless onun için demedim en azından daha adil alım olur taban baraj puanı her zaman iyidir
-
Arkadaşlar alım mutlaka olucak az veya çok . Bu sene gecıkmesi bankadaki üst yönetimin revizyonu. Kısa zaman sonra aramaların başlayacağını düşünüyorum .
-
@füreya üstad kesin alım olacak diyorsun. tabiki biraz duyuma ihtiyacımız var.