28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar ikametgah konusunda şöyle bir durum var benim ikametgâhın istanbul değil ancak başvurularım istanbul çağrı merkezine başvurmuştum sınava davet vs yaptılar fikrimce çağrılma durumunda beyan ettiğimiz ikametgaha bakıyor olabilirler yasal ikametgâha baksalardı çağrı dan davet almazdım diye düşünüyorum umarımda öyledir
-
Gy den 26 ve üstü yapan kaç kişi var acaba?
-
@iroh böyle bir şeyin varlığından haberim olsa sınava bile girmezdim hocam. Boş yere puan almışım. puanım düşük olsaydı istanbul ikametim olsaydı daha iyiydi.
-
@rintintin Yine de öyle düşünmeyin. Bankanın kamu kadar katı bir istihdam politikası yok bunu bilmemiz lazım. Sizin ikamet ilinizde ihtiyaç olmaması halinde puanınız iyiyse belki ihtiyaç olan başka bir il için değerelendirilebilirsiniz. Ben şahsen bunun örneğini görmedim ancak bu olmayacak diye bir kaide yok. İstedikleri şekilde alım yapabilen bir kurumdan bahsediyoruz. Tabi istanbul konusunda benimsedikleri belli bir mantık var ama bu durum bunu değiştirmeyecekleri anlamı taşımıyor. İkamet konusu zaten doğru düzgün uygulanmıyor. Sizin başvuruda beyanınıza bakılıyor. İkameti istanbul olmayıp istanbula başvuru yapıp kazanan gördüm geçen sene.
-
@iroh teşekkürler bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için
-
-
Anadoludaki şehirlerde puanlar ne kadar düştü geçen sene bilginiz varmı. Erzurum için bekliyorum da
-
@iroh mail geldikten kaç gün sonra davet edildiniz acaba?
-
@fth-00 Sonuç mailinden 2 gün sonra değerlendirme merkezi uygulamasına davet maili aldım.
-
@iroh anladım teşekkür ederim
-
@iroh bu yıl geciktiğine göre o kadar acil bi alım ihtiyacı yok diyebilir miyiz?
-
@marsiyal inşallah ondan değil de katılım daha çok olduğu içindir
-
@marsiyal Bunu sanırım bankanın ik'sından başka kimse cevaplayamaz. Uzman yardımcılığı özelinde kaç kişilik bir alım olacağını bilemediğimiz için ve bu yönde bir liste paylaşılmadığı için, ki alımın şeffaf yürütülmesi açısından paylaşmaları gerekirdi, bunu bilemeyiz. Ancak bankanın seneler itibarıyla yaptığı alımlara bakacak olursa uygulamada bir standart olmadığı çok net bir şekilde görülüyor. Bu yüzden belki de daha fazla ihtiyaç vardır ancak süreci daha geniş bir zamana yaymak istiyorlardır bu da bir seçenek. Şunu da eklemek istiyorum; vakıfbank kazanan birçok kişi genelde iyi kpss puanlarına sahip kişiler olduğu için başka kurumlara geçiş yapıyorlar. Bence son alımda da bu durum yaşanmıştır ve personel ihtiyaci vardır.
-
@iroh hocam pek çok mülakat açıklandı bunlarda beslemelerinde bir etken olabilir diyebilir miyiz
-
@ozge17 Kesinlikle diyebiliriz. Ne kadar kamu mülakatı açıklanırsa ve kısa sürede ne kadar istifa gerçekleşirse alıma pozitif yönde etki eder. Söylediğim gibi alıma çıkarken belli bir sayı belirlemiyorlar, tamamen ihtiyaç odaklı alım gerçekleşiyor.
-
@iroh teşekkürler hocam
-
@marsiyal 36
-
@r4k1920 diğer doğrularınız ve puanınızı öğrenebilir miyiz hocam bu sınavda gy önemini çok duydum bu arada
-
@eray0791 hocam gy barajı uzmanlıkta söz konusu değil ama dimi bundan eminiz. İçime kurt düştü dünden sonra
-
@fth-00 benimde içime kurt düştü gy 23 genel puan 69 umarım sorun olmaz