28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ozge17 haklisiniz arkadasm oyle
-
Bayramdan sonra aramalar başlar diye düşünüyorum çünkü İK bayramdan önce herhangi bi işlem yapmak istemeyecektir, bekleyelim bakalım
-
@hadibiyikli İK ile görüşen oldumu hiç ? İnşallah müfettişlik süreci sonunda değildir aramalar
-
@ilangöremeyen bayram sonrasına kaldığı bariz hocam şuanda ev ziyaretleri yapıyorlar müfettişler için. İnsan kaynaklarının da net bir bilgi vereceğini de düşünmüyorum. Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
-
@ozge17 hocam siz görüştünüz mü ik ile veya bilgi alabildiniz mi?
-
@blueberry hocam ben sınavdan 3 veya 4 gün sonra aramıştım tam hatırlamıyorum da o zman çalışmalara başlamadık demişlerdi birde baraj falan belirlenecek öyle bişey demişlerdi şu an çok net hatırlayamıyorum
-
Geçen yıl hariç aramalar hep müfettişlik sürecinden sonra başlamıştı değil mi? Yanlış biliyorsam düzeltin.
-
@marsiyal yok hocam 2 gün sonra başlanmış aranmaya. Sanırım yönetim değişikliği biraz yavaşlattı süreci çünkü şuan bölüm müdürleri daire başkanları falan değişiyormuş
-
@ilangöremeyen hocam bahsettiğiniz süreç geçen yıl dışında olmadı diye biliyorum ben.
-
@marsiyal doğrudur hocam ben geçen yıl için dedim zaten. Bir çalışan tanıdığımıza sordurdum İk dan Haziran ve Temmuz ayında kademeli olarak alım olacakmış haziran için bayram sonrası aramalar başlayabilir denmiş. Umarım doğrudur
-
Hocam gecen sene arkadaşım puanı 67 mailden 15 gün sonra aranmış istanbul ikametgahli
-
@keynesinabv anladım hocam sağolun
-
Arkadaşlar inşallah bayram sonu aramalar başlar diye düşünüyorum. Henüz mail geleli 11 gün oldu,hem yönetim değişiklikleri hem de araya giren bayram süreci sekteye uğrattı gibi. Hepimiz işsizlikten ötürü biraz sabırsızlık içerisindeyiz.İnşallah güzel haberler alacağız
-
@ilangöremeyen çok muhtemel böyle olacak süreç
-
@ilangöremeyen inşallah bayram sonrası burada bekleyen herkese ekmek kapısı açılacak.
-
@blueberry inşallah aranırız
-
@sinavparambitti git ingilizce öğren hahahah
-
Arkadaşlar geçen sene müfettş yrd.,iç kontrolor yrd., uzman yrd., mülakatları aynı anda mı yapıldı acaba?Bilen arkadaşlar bizleri bilgilendirirse çok iyi olur.
-
@872 Aynı tarihlerde. Hatta iki mülakattan birini onlardan önce girdik. Diğeri de ardından olmuştu.
-
@bluephantom peki hocam tahminen ne zaman yapılır mülakatlar sizce?