28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@872 hocam bence geçen yıl istisnaydı. Önceki yıllar hep müfettişlik süreci bittikten sonra yapılmış. Bence kendimizi ona göre hazırlayalım erken olursa süpriz olur.
-
@marsiyal tamamdır hocam teşekkürler.
-
@872 Bu yıl için bir şey demek zor zira takvim zaten sınav görece geç yapıldığı için kaydı. Bayramdan sonra muhtemelen hareketlenmeler başlar.
-
Hocam bu gy barajı muhabbeti nasıl olur düşünceniz nedir ?
-
Bayram sonrası umarım dönüş yaparlar tüm bekleyenlere
-
@sui-generus Nasıl yani anlamadım?
-
@bluephantom gy de uzmanlık içinde baraj var mıdır demek istedi galiba arkadaş
-
@bluephantom hocam uzmanlık içinde baraj mı belirleyecekler yoksa yüzde altmış barajını geçemeyenleri başarısız olarak mı kabul edecekler onu merak etmiştim
-
@sui-generus Hocam genel değerlendirme bölümünde başarısız yazan herkes başarısız. O konuya takılmayın. Vakıfbank o başarısız sayılan adaylar içinden hem puan hem de bizim bilmediğimiz ikametgah ve farklı kriterlere göre bir liste belirleyip o şekilde baraj oluşturuyor. Yani baraj dediğimiz direkt puana göre değil; belli kriterler ve alınacak insan sayısının birkaç misli mülakata çağrılacak aday sayısı belirlendikten sonra netleşiyor.
@Marsiyal Belli bir bölüm için baraj sadece müfettişlik için geçerli. Bu kriterlerden herhangi biri tutturulamadıysa sadece toplam puan ortalaması ve ingilizce neti ön plana çıkıyor.
-
Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen . Önce ki sınavlarda ikametgah Ankara olup uzman yardımcılıgına kaç puanla çağrılmışlar acaba ? İstanbul düşük kapatıyor ama Ankara’yı merak ediyorum
-
@fatos hocam Ankara Kaçla çağrılmış biliyormusunuz acaba ? Yüksek diyorlar Ankara için
-
@ty123 bnde sizle ayni durumdayim Ankara yuksek puanla kapatiyormus 70 puan ve uzeri cunku Ankara ya azalim oluyormus cok kisiyle konustum oyle diyorlar
-
@ty123 hocam ankaraya 71 le giren birini biliyorum en kötü 70 e düşer sanırım ama tamamen tahmini
-
@samettin aynen hocam herkes ikametgah İstanbul yazmış ben o olayı hiç bilmiyordum benim 63 gelmez büyük ihtimal Ankara
-
@fatos çok teşekkür ederim hocam yüksekmiş gerçekten :))
-
@ty123 hiç belli olmaz hocam allahtan umid kesilmez
-
diğer iller nasıl kapattı geçen yıl bilgisi olan var mı acaba ?
-
@fatos haklısınız hocam bu işler nasip kısmet inşşş hakkımızda hayırlısı olsun
-
@ty123 bu sınav zor gibiydi önce ki sınavları bilemicem de belki puanlar düşer biraz iyi düşünmeye çalışırsak
-
teftiş kurulu mülakat süreci ne zaman biter?