TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    nisan vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı
    429
    4823
    948324
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      nagehanggce @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless inşallah hocam sanki herkes ankara ve istanbulda ikamet ediyor gibi yazıyor kimse başka şehirde yaşamıyor gibi 🙂 okudukça o hisse kapıldım sanki sadece 2 şehir için alım olacak oda orda yaşayanlardan seçilecekmiş gibi

longtermjobless 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • longtermjobless
        longtermjobless @nagehanggce Son düzenleyen:

@nagehanggce herkes ikametini ankara ve istanbula aldırdığı için olabilir belkide oralar yığılma olduğu için bizim gibi küçük sehirdekilere avantaj bile olabilir

Rorschach159 P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Rorschach159
          Rorschach159 @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless herkes aldırmadı hatta çoğunluğun bundan haberi bile yok forumda taş patlasın 20 kişinin yazdığı ile analiz yapmayalım yanlış çıkıyor sonra üzülüyoruz.

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
          -Rorschach in Watchmen

longtermjobless 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • longtermjobless
            longtermjobless @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 benim söylediğim kendi subjektif yargım tabiki ama küçük sehirlerin de şansı var gecen senelerden araştırdığım kadarıyla

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              KaalDovahkriid Son düzenleyen:

Umarım küçük şehirlerin de şansı olur. Ben Kütahyadayım 57 puanım var zor görünüyor ama bakalım nasip

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • T
                tellcersei @KaalDovahkriid Son düzenleyen:

@kaaldovahkriid +1 kutahya hocam benim de 58 puanim.umarım küçük şehirlere de fırsat taninir

• K
                  KaalDovahkriid Son düzenleyen:

@tellcersei Umarım öyle olur dostum. Temennim bizim gibi şehirlerde çok giren olmaması.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • T
                    tellcersei @KaalDovahkriid Son düzenleyen:

@kaaldovahkriid Açıkçası Kütahya gibi yerden başka yoktur tesellisi yaşıyordum hocam siz yazınca keyfim kaçtı biraz 🙂

• P
                      primocarnera @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless valla böyle istanbulun düşük puanlı kapattığını bilseydim bende gider istanbulla aldırırdım maşallah forumda sınavdan önce kimse bu konuda tek kelime etmedi daha fazla kimsenin gözü açılmasin diye herhalde

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • K
                        kelebekk @primocarnera Son düzenleyen:

@primocarnera konusulmuştu siz dikkat etmediniz heralde

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • J
                          jamiryoo Son düzenleyen:

Banka alımlarında da kpss puan istenmelidir taban puan olsa iyi olurdu

longtermjobless 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • longtermjobless
                            longtermjobless @jamiryoo Son düzenleyen:

@jamiryoo kpss puanınız iyi galiba hocam

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              ad bjk Son düzenleyen:

Valla müdürler kendi koltuklarının derdine düşmüştür kimsenin uzmanlık alımı düşündüğü zannetmiyorum bütün üst yönetim değişti alta doğru gidiyor dur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • F
                                füreya Son düzenleyen:

Merhaba. Bana özelden de yazan arkadaslar olmuştu geçen seneki başlığı okuyup kazandığımı öğrenenler. Elimden geldiğince nacizane bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışmıştım. Böyle zamanlarda insanın iyi bir duyuma ihtiyacı oluyor evet ama diyeceğim şu ki, hiç şuna buna kulak asmadan, yok vakıfta ortalık karışıkmış da bilmem neymiş de, şu bu kendi derdine düşmüş de yok 1 ay sonra ararlar yok 3 hafta sonra ararlar falan bunlara kulak asmayın ve aldırış etmeyin. Ben şu zaman arar diyen arkadaslara yalan söylüyorlar veya kötü niyetliler asla demiyorum. Bunu yanlış anlamayın. Ama bu söylenenlere çok takılmayın. Okuyun hee tamam inşallah hayırlısı diyin geçin. Kaç kişi alırlar nereye kaç kişi gider bunları şu an kimse tam olarak kestiremez. Bankada istifa eden oluyor, başka kuruma giden oluyor, doğum yapıyorum 1,5 2 sene yokum diyen oluyor, tayini çıkan oluyor vs vs vs. Açık hep bi şekilde oluşuyor, bu her yerde böyle. Siz sınavlarınıza mülakatınıza çalışın yeter. Referans olayına gelecek olursak, Allah da şahit, benim buraya girerken zerre referansım yoktu. Birlikte girdiğim 8 10 arkadas vardı. Onların da hiçbirinin yoktu. Siz kendinizi gösterirseniz, karşı tarafa bu işi istediğinizi ve elinizden geleni yapacağınıza inandırır ve giyiminizle tavrınızla olumlu bir izlenim bırakırsanız zaten sizin için pozitif düşünürler. Bankacılık düzen ve disiplin, dikkat isteyen bir iş. Bu imajı verebilmelisiniz. Her kurumun iyi tarafları var kötü tarafları var. Saçma sapan söylentilere veya yorumlara takılmayın. Herkesin deneyimi ve hayattan beklentisi yetenekleri farklıdır. Senin severek yapacağın bir işi diğeri zar zor yaparak. Senin kolaylıkla üstesinden gelebildiğin bir işi başkası zor analiz eder zor halleder. Çalışmadan tecrübe etmeden bilemezsin. O nedenle banka koşulları hakkında atıp tutanları dinlemeyin. Kendin tecrübe etmeye bak. Kendini geliştirirsen emin ol, bankada öyle kaliteli işler yapan birimler varki, kamudaki biçok taşra uzmanlığına taş çıkartır 3 5 sene sonra 10 sene sonra çok iyi bir CV elde edersin, özelde çok iyi işlere bile fırsat bulursun. Kimseyi dinlemeyin, mülakatlarınıza sınavlarınıza odaklanın. Uzun yazdım, hakkınızı helal edin, buraya kadar okuyacak kadar sabırlıysan bankada da çalışacak sabrın olur🤪, sevgiler

F North remembers B O 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 14
                                • F
                                  füreya @füreya Son düzenleyen:

@füreya lütfen özel soru sormayınız, hangi birimdesin veya başkanlıktasın gibi. Onun dışında her soruyu cevaplayabilirim elimden geldiğince

suigeneris1876 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • suigeneris1876
                                    suigeneris1876 @füreya Son düzenleyen:

@füreya tesekkurler hocam..her gun biri gelip iki satir bir sey yazip gidiyor..ortalik bilgi karmasasi oldu

Elbet beklediğim günlere değecek...

• North remembers
                                      North remembers @füreya Son düzenleyen: North remembers

@füreya çok teşekkür ederim kendi adıma ne güzel yazmışsınız bu söylentiler anca kendimizi yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz. Allah razı olsun sizden ferahladım 🙏🏻

• J
                                        jamiryoo @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless onun için demedim en azından daha adil alım olur taban baraj puanı her zaman iyidir

• F
                                          friedman98 Son düzenleyen:

Arkadaşlar alım mutlaka olucak az veya çok . Bu sene gecıkmesi bankadaki üst yönetimin revizyonu. Kısa zaman sonra aramaların başlayacağını düşünüyorum .

• B
                                            Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı @füreya Son düzenleyen:

@füreya üstad kesin alım olacak diyorsun. tabiki biraz duyuma ihtiyacımız var. 🙄

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 172
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 175
                                            • 176
                                            • 241
                                            • 242
                                            • 174 / 242
                                            • İlk ileti