28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar 28 Nisa’nda müfettiş yardımcılığı sınavı olacak giriş ücreti 50 lira başvurular yakında başlar
-
@keynesinabv teşekkürler hocam.
-
@keynesinabv mülakatta elenenler tekrar girebiliyor mu sınava?
-
@keynesinabv uzman yardımcılığıda var mı hocam ?
-
Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı sonucunda barajı geçemezseniz şayet, uzmanlık mülakatına çağırır. Bu da illere göre belli bir sayıda oluyor tabi, her ilden çağrılma durumu da olmayabilir. Uzmanlık mülakatı sonucunda da memur/uzman/kontrolör unvanlarıyla göreve çağrılabilirsiniz. Ayrı ayrı sınav açılmıyor.
-
Herkese hayırlı olsun. Müfettişlik mülakatından elenip uzmanlığa çağrılan oluyor mu?
-
Buradaki baraj da alandan her bir branş bazında 20/40 ve ingilizce sınavında 70 üstü almaktır
-
@walras12 geçen sene uzmanlık için mülakata girip başarısız olmuştum tekrar girme hakkım yok herhalde?
-
@boşluk kontrolörlük için çağrılan olmuştu.
-
Hocam sayı belirli mi ?
-
25 Şubat başvuru Mülakatta elenenler tekrar giremez sınava ve müfettiş olmayanlar uzman yard veya iç kontrol olabilir
-
@bcbc3434 tam emin değilim hocam. Başvuru formunda yazar o durumu
-
Sıfır ingilizceyle girip dger alanlarda iyi yapip uzmanlik icin mulakat daveti alma sansimiz varmidir
-
@bcbc3434 İk'dan sormak lazım ama muhtemelen yok hocam.
-
@bluephantom aynen geçen seneki ilanlara baktım maalesef giremiyor
-
@bcbc3434 Ben de aynı durumdayım.
-
Alanı çok iyi yapıp genel yetenek ve İngilizceden orta halli yapsak ? Daha doğrusu ing den barajı geçemem de bu genel yetenekden en az kaç yapmak lazım?
-
@ücüncütekil Puanı yüksek yaparsanız uzman ya da iç kontrolör olabilirsiniz.
-
@bluephantom böyle bir şeyin olması tamamen saçmalık ama yapabilecek bişey yok maalesef
-
@adam-simith var