2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@metehan aynen dediğin gibiymiş kardeşim ben notuma yanlış yazmışım cevap 10 yıl
-
Bu sınava 90 dk kesinlikle çok az yetiştirene helal olsun
-
@metehan alandan başladım süre yetti ama tabi fos
-
Demokrat partili sorunun cevabı “hürriyet misakı” imiş.
-
@mrkorkmaz1 en iyisini yapmışın ben malesef gk-gy nekten başladım haliyle yetişmedi
-
Alandan başladım bende ama heyecandan mahvoldu.
-
yanlış doğruyu götürüyormuydu hiç detaylı inceleme fırsatı bulamadım bugün hocalara girenlere filan sordum kimse bilmiyordu. ayrıca da gazi mühendislik fakültesi dışındaki biryerde de sınav oldumu yoksa herkes orda mı girdi... sınavın zorluğuna gelince ösym artık takip edilebilir olmaktan çıktı. sürekli tarz sistem değiştiriyor. yani çıkan sorularla kaynaklarımız arasında ya ciddi fark vardı ya da kaynaklarımızın içeriği yetersiz kaldı
-
Türkçeden öylesine zaman kaybettirdi ki diğer soruları ışık hızıyla okudum baktım 5 dk artmış benim
-
@gorulmemis-ruya çok fena turturdum onu ya
-
@metehan valla benim ilk kurum sınavımdı açıkcası tecrübe oldu en azından.Öğrendim ki daha detay çalışmak gerekiyor.Önümüzde guy vmy sgk var Allah izin verirse
-
@strtmn benim de öyle. Aydın, şekerpancarı, hürriyet misakı, empresyonizm (eğer doğruysa) hepsi tuttu. Bi türksoy tutmadı
-
@mrkorkmaz1 genele hakim olduktan sonra detaya inmek güzel olur tabi
-
@csdkll Yok hocam gazi hukuk-iibf filanda vardi. Osym artik salt bilgi istemiyor kitaplarda yetersiz bu son 2 yılda net görüldü. Bizlerin temel seyleri bildigini vasayarak hem bilgi hem yoruma dayanan basit görünümlü zor sorulara yöneldi. Hakimlikte de aynı strateji vardı. Bu sene boyle devam eder gibi.
-
@csdkll Her kitapçığın ön sayfasının hemen arkasında doğru yanlış konusu yazıyor. Bunda da yazıyordu. Bu ad soyad yazdığımız yerin tam arkasında .
-
Eyüp ben dun gece yurtta horlayıp seni uyutmayan. Sinavin nasil geçti?
-
Para çarpanı sorusunda para çarpanı değeri mevduat çarpanın değerinden küçüktür olacaktı galiba şu ana kadar eşittir diyene daha çok rastladım gerçi ama
-
Ağustos sınavından daha zordu.Gk/gy 20 alan 42 sınavı kazanir.
-
Yorgunluğumu bi atsam soruları toparlamaya çalışcam inş
-
@metehan kardeşim hiç oraya bakmak da aklıma gelmedi sınava başlama heycanından. yanlış doğruyu götürüyor mu yani bilgi verisen çok sevinirim
-
@daronacem kaçla kapatacağını çok merak ediyorum hakkaten