2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@mukaan hocam banka aracılığıyla peşin satmış diyodu
-
@adam-simith yok hocam ilk 225 yaziliya kaliyor.
-
@sbf1983 o zaman agustas sinavi dogrsu sayısı 67 ydi degilmi
-
Gelir dağılımı sorusunun cevabı “kişisel gelir dağılımı” imiş.
-
"2019 Sayıştay Eleme Sınavı 23 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olup sonuçlar 26 Mart 2019 tarihinde açıklanacaktır"
2019 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavı Kılavuzu (2019-Sayıştay Eleme)
-
@tutuklu ben de böyle biliyorum ama bikaç kişi salı 14.00 fln kesin dedi bu açıklamaya rağmen nasıl emin olabiliyoruz arkadaşlar
-
@eren_x sorular soru ve cevaplar salı günü açıklanacak hocam
-
@kombassankoma eyvAllah hocam sonuç diye algıladım şaşırdım sağolasın..
-
@adam-simith hocam 67-68 gibi olabilir.
-
@sbf1983 hocam muhasebede amortisman sorusunun cevabı neydi. Süre yetişmeyimce salladım 7500 yaptım ben
-
Osym soru ve cevaplarin hepsini yayinliyor degil mi ? Gozume uyku girmedi. Gece boyu acaba 65 dogruyu bulur muyum bulmaz miyim diye hesaplama yaptım. Her yerden yanlışlar firliyo.
-
@friedmanmilton 3750 yapmıştım ben ama şimdi emin olamadım. 2 yıllık amortisman ayrıldıktan sonra kalan tutar 14.000 miydi 15.000 miydi onu hatırlayamadım.
-
@nilayfb kültür yetenekte 10 soru muhasebe 4 soru belli değil daha hocam
-
Iktisatta hos olmayan monetarist arıtmadık diye bit cevap var mıydı
-
@maliyefs doğru cevap oydu hocam
-
@abdurrahim 15 bin kalıyordu hocam sanırım
-
@friedmanmilton 15.000 kalıyorsa. Varlığın kalan iktisadi ömrü 4 yıldı. Normal amortismana geçiyordu firma. 15.000/4=3.750 dedim ben Hocam
-
@abdurrahim ama yapılan çalışmada 2 yıl daha kullanılabilir olduğunu söylüyordu. Bende 15000/2 yaptım
-
@friedmanmilton 2 yıl kullanmış 6 yıl iktisadi ömrü vardı bundan eminim hocam. 14.000 mi 15.000 mi onu hatırlayamadım. Salı belli olur zAten
-
@friedmanmilton hocam zaten 2 yıl kaldıysa bile normal amortismanda maximum oran 25 oluyordu sanırım o uygulanır mi burda