2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@friedmanmilton katılıyorum,nominal ucretlerin sabit oldugu varsayimi var,emek arzi sabit degil ve üretim istikrarsız
-
Agustos Sınavı 67 doğru yani
Alan 48
Gk gy 19 ile kapadıBu sınavın 60-63 doğru civarı kapatacağını tahmin ediyorum
-
@yunusemre_58 sınav zordu ama yapanlar bi şekilde yapıyor hocam ya. 65 in altına ineceğini çok sanmıyorum, inşallah yanılırım
-
Tarihte bir soru vardi; karadeniz ereğlisine asker çikaran devlet. Cevabi bilen var mi
-
@efe_yakup ingiltere ama emin degilim
-
@efe_yakup Fransa hocam
-
Üfe miydi deflatör müydü o soruda cok tereddut ettim üfe dedim maliyet dedigi icin
-
ademsmith GSYİH DEFLATÖR cevabı
-
İktisat soruları toplu bir şekilde paylaşıldı mı arkadaşlar?
-
@kenan eminmisiniz
-
@kenan ama deflatorle maliyet arasindaki bagi kuramadim maliyet varsa dedim üretici vardir
-
Gky: 23
Alan: 43
Gelir mi dersiniz? -
@efe_yakup soruların tamamına nasıl baktınız? Yoksa tahmini mi hocam
-
@mia99 tahmin hocam. Ama gky kesin.
-
@efe_yakup Matematik ve türkçe sorularını paylaşırmısınız zahmetiniz için şimdiden teşekkürler
-
@g-uzmanı paragraf sorularini da paylaşayim tabi
-
@efe_yakup Bu arada son sınav dikkate alındığında maaalesef yetmiyor ancak şu ana kadar genel kanı önceki sınava göre zor olduğu bunu dikkate alırsak ümitli olabilirsiniz
-
@g-uzmanı son sinav referans alinacak bir sinav değil. Iki sinavin tek bir siralama ile birleştirilmesiydi çünkü.
-
@efe_yakup Ben ciddi bir şekilde sordum türkçe sorularını paylaşmanız için paragrafı paylaşmanız gerekmez örneğin cümlede anlam sorusunun cevabı yazarın önceki sanatçılarla birlikte değerlendirilmesi demeniz gibi
-
@g-uzmanı o kadarı aklimda değil. Ama gky de 1 i türkce de biri matematikte olmak üzere 2 soruya emin olmadan cvp verdim. O yüzden gy de 2 yanlış sayiyoyorum. Gk de ise 5 yanlisim var. O yüzden kesin 23 dedim.