2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
Bu hafta umut var mı? )
-
Kurumla az önce görüştüm. Güvenlik soruşturmasının devam ettiği ifade edildi. Bu durumda beklemeye devam...
-
Dostlar, kurumla görüşen oldu mu? Var mı bir duyum, haber ya da gelişme?
-
Arkdaşlar bugün arayalım.Bilgi almaya çalışalım.haber alan olursa lütfen paylaşsın.
-
Ben bugün ulaştım. Hala güvenlik soruşturması devam ediyormuş.
-
@aysese teşekkürler Hocam
-
bilgi alabilen olursa paylaşsın arkadaşlar
-
@namı-diğer siz aradınız mı hiç?
-
@altayaltay evet.bugün ulaşabildim yeni.güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini söylediler.İİBF'ye diğer bölümlerden aktarma yapılır mı dediğimde tam emin olmamakla birlikte olabileceğini söyledi.
-
Sizce neden bu kadar uzadı süreç? Resmi olarak gvslerin 60 iş günü içinde tamamlanması gerekmekte ki biz gvs formlarını daha önceden ilettik kuruma. 60 iş gününü geçeli çok oluyor.
-
Merak etmeyin bu kurum basın enformasyon personeli mülakatından sonraki süreci de eline yüzüne bulaştırmıştı. O süreci bilen bir kişiyim, torpilin çok iyi döndüğü yerlerden birisi. İnşallah bu mülakatı hak hukuk yemeden bitirirler
-
@oliviadunham merhaba. Siz hangi aşamada gvs formu ilettiniz acaba? Bu mülakattan önce gönderilen cv formları dışında başka bir form iletilmesi istendi mi?
-
@cgcg cv formunu kastettim ben de yoksa ayrı bi form istenmedi zaten
-
@oliviadunham Anladım. Teşekkür ederim
-
Bu hafta açıklanır diyen var mı?
-
Buraları biraz canlandıralım arkadaşlar, giriyoruz çıkıyoruz aynı.
-
@altayaltay ben umudu kestim artık komple
-
@oliviadunham bir beklenti varken başka bir şeye de odaklanılmıyor ki
-
arkadaşlar bugünden arayıp bilgi almaya çalışalım.
-
@namı-diğer Benim anlamadığım nokta güvenlik soruşturması bu kadar uzun sürer mi? Gerçekten tuhaf bir durum. İnşallah bu sıralar açıklanır da bekleyenler stresten kurtulur