2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
@barocan hocam 3 ayı geçtik.araya bayram girdi.seçim girdi.tabi bunlar buna sebep olmuş mudur yoksa normal bir durm mu gerçekten zor bir süreçteyiz..
-
@namı-diğer Allah yardımcınız olsun hocam ben de basın enformasyon sınavını beklerken aynı Şeyleri yaşadım mülakattan sonra da çok sıkıntılar çektim.Dilerim hepiniz bekleyişinizin mükafatını alırsınız. Umutlu olun Allah kimsenin emeğini zayi ettirmez.
-
bu sene tüm kurumlar sonuç açıklamıyor maalesef
-
Arkadaşlar, bu hafta açıklanmasını bekleyelim mi?
-
iyice sessizleştik..Daha çok bekler miyiz arkadaşlar?
-
Bayramdan önce açıklanmasını umut ediyorum. Olursa çifte bayram yapardık.
-
Kazananlara hayırlı olsun, başarılar. Kaybedenler burda mıyız?
-
Sonuçlar hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun .Sgk bekleyen varsa feragat ederlerse güzel olur.
-
Sgk bekleyen varsa feragat verirlerse seviniriz arkadaşlar. Hayırlı olsun kazananlara.
-
@Aslan-Reyiz Ah olsaydı ve feragat etseydim...
-
Burada sgk bekleyen yok listeyi inceledim de.
-
Nedense bayan ağırlıklı bir liste. Demek ki bayanlar mülakatlarda baya başarılılar
-
Mülakat günümde 10 kişiden 11'i Siyasallı idi eğer gözümden kaçmadıysa hiçbiri listede yok hepsi de mi yetersizdi sorusu geliyor insanın aklına... Hayırlı olsun kazananlara Allah herkese onların şansından versin
-
@hopeless 4 5 tane siyasallı var
-
@iko benim bildiğim 8 tane var. Hatta üst dönemlerden de vardır daha.
-
@barocan geçen yıl göç uzmanlığında da neredeyse listedeki bütün kadınları almışlardı.komisyonda da bir tane kadın vardı listede de 75 erkek 10-12 kadın vardı galiba yarı yarıya alarak kadın-erkek eşitliğini sağlamışlardı!!!
-
@hopeless merhabalar. Kendim dahil 4 tane siyasal mezunu var listede. Diğer 3 kişiyi sınıf arkadaşım oldukları için tanıyorum. Muhakkak tanımadığım siyasal mezunu da vardır listede.
-
Bir ilanda daha gelir sonrasında epeyce süre sessiz kalınır diye düşünüyorum. Yeni sınav için kazanan arkadaşlarımızdan duyum bekliyoruz.
-
@Antimülakat kurum yeni ilan mı verecek sizce?