21 Ara 2016 11:17

@Karl-Marx Mezun olalı neredeyse 2 yıl olacak ve bu nedenle yaşadığım stres artarken benim de puanlar 89-90 arası ve YDS de mevcut ve ben de bekliyorum. Şu ana kadar açıklanan Özelleştirme ve Ulaştırma sınavlarına zaten puanım yetmemişti. Bu sene alımlar azalıp alım süreleri uzayınca sinirlerde bir gerginlik oldu normaldir, @Hipokrat hocamın diğer gönderilerine de baktım, iyi niyetli bir kullanıcıya benziyor. Şu üç günlük dünyada küçük şeyler için birbirimizi kırmanın bir anlamı yok. Gümrük AB Uzman Yrd. yazılı sınavının çıkışında daire başkanını bulup ne zamana açıklanacağını sormuştum. O da bana yazılı sınav öncesinden isimlerin soruşturma için emniyete gittiğini söylemişti. Şu an B grubu memurlara da işe girişte soruşturma zorunlu oldu. Bunun haricinde mevcut çalışanlara da soruşturma yapılıyor. Emniyetin iş yükü fazla olduğu için bazı kurumlar süreci hızlandırmak için mülakat öncesi soruşturmaları başlatıyorlar. Bu da kurumların işini ister istemez yavaşlatıyor. Biz komisyonu toplayıp bir haftada 62 kişinin kağıdını okuyabiliriz ama emniyetten ne zamana raporlar gelir bilemeyeceğimiz için tarih veremeyiz demişti. Şu süreçte puanı yetenlerin ne var ne yok girmesinden ve birden fazla yer kazananların daha az aç gözlülük yapmasını dilemekten başka yapacağı hiçbir şey yok. Tabii burada buluttan ne kapıp birbirinizle tartışıp stres atmayı deneyebilirsiniz ama bunu forumun keyfini kaçırmamak için özel mesaj vasıtasıyla yaparsanız sevinirim :slight_smile: