[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
2019 KPSS A Grubu Tamamı Çözümlü 10 Deneme 4T Yayınevi
Allah hayrini kabul etsin kardesimizin.Eger atanirsam benim de adagim olsun.
-
@aslan-reyiz reyiz kitap kurban olsun sana ver sipariş listeni bana:)
-
@paretowilfredo gönüllü kardeşimize ben de eşlik edebilirim özelden ulaşabilirsin..
-
4T Maliye konu anlatımlı veya Fatih Yel ve Yasin Çoban kaymakamlık soru bankası hangisi uygun gelirse
Arkadaşa hayırlı olsun mesleği .Allah, iyiliğini kabul etsin INŞALLAH çok güzel bir davranış . -
Kas soru bankası bu güzel davranışı nedeniyle kazanan arkadaşımızı ve vesile olan @paretowilfredo hocamıza teşekkür ederiz.
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle ben de süreci başlatan dostumuza çok çok teşekkür ediyorum herkes ve kendi adıma. Onun başlatmış olduğu bir adım ile başka bu sürece dahil olmak isteyen dostlarım oldu. Hatta keşke atanmış olan dostlarımız da sırasıyla bu sürece iştirak etse ve güzel bir zincir oluştursak süreklilik arz eden. Her dönem ihtiyacı olan dostlarımızla, yardımcı olmak isteyen dostlarımızı buluşturabilsek.
Umarım süreç içerisinde başka dostlarımız da bu zincire dahil olur.Şu an için planlamamız şu şekilde dostlar. İlk başlatan arkadaşımızın limiti dolana dek sizlerin talepleri karşılanmaya devam edecek. Sonrasında da yine bu süreçte yer almak isteyen dostlarımız da kendi imkanları ölçüsünde sırasıyla katılımı devam ettirecekler. Talepler ilk arkadaşın ayırdığı bütçe devam edene kadar o arkadaştan, sonra sırasıyla diğer dahil olan arkadaşlara iletilecek. İlk arkadaşın tamam dediği yerde ben başlığa bildirim yapacağım ve sırası gelen arkadaşa da haber vereceğim. O devam ettirecek. Sonra üçüncü arkadaşa sonra olursa sıradaki diğer dostlara.
O nedenle ihtiyacı olan dostlarımız yazsın ki hem dostlarımızın amaçları hasıl olsun hem de sizlerin en azından küçük de olsa bir derdine deva olsun bu organizasyon.
-
@paretowilfredo dostum hemen özeline bakabilcek misin
-
A Kadro Yayınları Hukuk Konu Anlatım Seti
-
herhangi bir maliye konu anlatim ile 3y hukuk
-
2019 KPSS A Grubu Tamamı Çözümlü 10 Deneme 4T Yayınevi
-
@freeboy Dönüş yaptım dostum.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
400 adet sgk dent yrd gönderse ne güzel olur
Bir gece ansızın 400 SGDY, 2000 GUY, 1000 VMY gelse keşke dostum. Geldiği gibi bekletmeden yollardım
-
4t a grubu 10 lu deneme
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@aslan-reyiz, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
400 adet sgk dent yrd gönderse ne güzel olur
Bir gece ansızın 400 SGDY, 2000 GUY, 1000 VMY gelse keşke dostum. Geldiği gibi bekletmeden yollardım
Öldüm sandım
-
-
@paretowilfredo :)))
-
Forumun bu uygulamalara ihtiyacı var. Bakarsınız günün birinde ty içinde bu uygulamalara geçeriz. Belki buralar hep yeşillik olur, bizde ihtiyaç duyanlara kitap göndeririz.
-
Konsensus 2019 hukuk çıkmış sorular harika olur Allah kabul etsin..
-
@antimülakat aynen katılıyorum hatta ben baya erken başladım bu işe twiter dan hediye ediyorum ama ty ekibi ile organize olmak daha iyi:)
-
Numerus özgün muhasebe soru bankası