[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
@freeboy eyvallah kardeşim. Eksik olmayın, böyle böyle birlik olmayı başaracağız.
-
@kaymakamiye @Don-Pablo dostlar sizlerin talep ettiği kitaplar elinde bulunan @FreeBoY arkadaşımız size gönderecek İletişime geçerseniz sizler.
Diğer dostlarımızın ise çekilişteki durumu aynen devam ediyor.
-
@paretowilfredo ustad
Birlikten kuvvet dogar anlayisi ile a gruplari alimlari icin 35 yas olayini 40 olarak esnetmeye calissak olmaz mi?
Ya malumun kac senedir alim yok ve soyle bisey var bizim kendimizin disinda gelisen olaylar hasebiyle bi cok kisinin yasi gecti yada gecmek uzereBu hususta bi sey yapilmasi icin birlik olunsa olmaz mi ?
-
@yamanoglan, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@paretowilfredo ustad
Birlikten kuvvet dogar anlayisi ile a gruplari alimlari icin 35 yas olayini 40 olarak esnetmeye calissak olmaz mi?
Ya malumun kac senedir alim yok ve soyle bisey var bizim kendimizin disinda gelisen olaylar hasebiyle bi cok kisinin yasi gecti yada gecmek uzereBu hususta bi sey yapilmasi icin birlik olunsa olmaz mi ?
Bu başlık yeri değil dostum. Birlik olmakla alakalı bir çok başlığımız mevcut. Son yapılan video başlığında konuşulabilir bunlar ki dile getirdik videomuzda da bunları.
-
Ahmet Nohutçu- KAYMAKAMLIK KAMPI
-
KAS kaymakamlık soru bankası.
Gönderecek olan bu halkaya katılan tüm kardeşlerime simdiden teşekkür ederim. Adamsınız. İnşallah atandıktan sonra bizde göndeririz.
-
@paretowilfredo @FreeBoY çok teşekkürler hocam şimdiden .
-
@paretowilfredo tamam hocam çok teşekkür ederim pazar pazar mutlu ettiniz:) @FreeBoY arkadaşa da şimdiden teşekkürler. Atanınca zinciri devam edenlerden oluruz biz de INŞALLAH.
-
@paretowilfredo arkadaşlarla görüştüm kitaplar haftaya ellerinde olacak inşallah bilgileri aldım.
-
@freeboy Teşekkür ediyorum dostum onlar adına da kendim ve ekibim adına da. Allah razı olsun
-
@freeboy çok hoş bu cömert tavrınızdan dolayı bende tebrik ederim .
-
Merhaba dostlar.
Aracı olacak olan dostumuzla konuştuk ve ilk fasılın daha fazla çalışmaları gecikmesin diye dostlarımıza gönderilmesi kararı aldık. O nedenle şimdi etiketleyeceğim dostlarımın bana;-Ad-Soy ad
-Telefon Numarası
-Açık adresbilgilerini ulaştırmalarını rica ediyorum. Ben de dostumuza ileteceğim ve mümkün olan en kısa sürede gönderimlere başlayacak hayırlısıyla.
@hacettepe @eomer @takkurt @smithayran @hoffafd @gakgo @Kızıl-Elma @ücüncütekil @The-kaymakam @çölkaplanı @Beton-Şaban @SonMaliyeci @Sherlock-Holmes @Hukuksever @tony-montana @nairu @adalet @atanacakgiller @anilazi1 @Hayırlısıı
Umarım atladığım, gözümden kaçan olmamıştır. Var ise de belirtsin dostlar.
Henüz bütçemiz dolmuş değil, o nedenle dostlar ihtiyacı olan dostlarımız yazmaya devam etsinler. Bütçe tamamlandığında bildireceğim yine başlığa ve zaten devam ettirmek isteyen dostlarımız da var onlarla da devam edeceğiz.
-
@paretowilfredo
WhatsApp'da da var böyle bir kampanya :)) hatta linkini de yazayım :)) çok güzel bir hediyeleşme olmuş.lanet olası kitaplar ateş pahası. hayatın sırrı var sanki lanet olası kitapların içinde inşallah dguy olursa biz de katılırız zincire... -
Öncelikle böyle bir şeye vesile olan tüm arkadaşlara teşekkürler.Allah bize de atanmayı nasip ederse ben de elimden geldiğince destek olacağıma söz veriyorum.
-
Öncelikle bu ince davranışından ötürü kazanan arkadaşı çok tebrik ederiz.Arkadaşımızdan Allah razı olsun inşallah böyle güzellikler bizlere de nasip olur.
Ben eğer mümkünse murat yayınları hukuk ve muhasebe ihtiyacım var(Hangisi uygun olursa).
Tekrar arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz böyle bir hayra vesile oldukları için. -
Allah razı olsun hayrı yapandan da vesile olandan da.
-
@paretowilfredo üstadım biraz geç kaldım sanırım benimde 4T iktisat çıkmış sorular ve imkanlar dahilinde olursa şayet birde a kadro hukuk soru yorum kitaplarına ihtiyacım var şimdiden vesile olduğunuz için size ve katkılarından dolayıda arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
Son zamanlarda aldığım en güzel haber bu oldu. Bu güzel işte payı bulunan herkesten Allah razı olsun. İnşallah zamanı geldiğinde bize de veren tarafta olmak nasip olur.
-
Merhabalar benimde küçük bir isteğim olacak ama bu kitap çalışma değil minik öğrencilerim için okuma kitabı eğer mümkün ise çok sevinirim.
-
Çok hoş bir başlık olmuş. Keşke sayıca artsa böyle insanlar. En azından işe girdik bu iş bitti diyenlerin sayısının azaldığını görmek güzel. Benzer şeylere hep destek vermek gerek.