İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
-
@emekemek anladım hocam kafanız karışmakta haklı. Biraz karmaşık bir yapi. Kisaca anlatayım. Bu yapıda TIM ve birlikler var. Bütün birlikler TİM'e bağlıdır. Yanlış hatirlamiyorsam 13 birlik var. TIM ve bütün birlikler kendi sınavlarını ayrı ayrı yaparlar. Istanbulda bulunanlar TIM,İİB,İMMİB ve İTKİB. Mesela su anda itkib,iib,baib(bati akdeniz ihracatci birlikleri) ilanlari mevcut. Devam efen ilanlardan birine basvurabilirsiniz unutmayın.
-
@emekemek hayir hocam TIM Türkiye İhracatçılar Meclisi
-
Teşekkür ederim @graff hocam,83 puanla itkib uzm yard pozisyonuna başvurduk...Bundan sonrası kısmet:)
-
@emekemek rica ederim. başarılar dilerim
-
@graff su an o kadar üzüldüm ki.. telefonlarımı açmıyorlar ki iptal ettireyim. kısmet diyelim artık. Halbuki o kadar da okumuştum o maddeyi.
-
@busrabusra mail atabilirsiniz. santralden ik bağlamasını isteyebilirsiniz. başvurduğunuz birlikleri arayın.
-
@grafft teşekkür ederim
-
Hocam ne zaman açıklanır liste? @graff
-
İdari memur maaşı ne kadar acaba ?
-
Hocam, iş talep formu eksik göndermişim ilk etapta, daha sonra aynı gün içerisinde yeniden tam olarak gönderdim tek bir pozisyon için, tek ilan (İTKİB) için bir sorun olur mu ? @graff
-
Hocam peki bir uzman yardımcısının iş tanımını yapabilir misiniz ? Ne işten sorumludur ?
-
@aykutluk eksik evrak gonderdiginizi onlar mj arayıp söylediler
-
@grafft hocam bugun başvuruların son günü. Mülakata kabul edilenler kaç gün içinde ilan edilir sizce? Siz girdiğinizde uzun sürmüş müydü mülakata kalanların açıklanması? immib en son alımında epey uzatmış süreyi anladığım kadarıyla.
-
@onuncukoy3506 hocam çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum ihtiyaç var çünkü.
-
@mechanic1111 hocam uzman yardımcısının görev tanımı olarak keskin çizgileri yok. tüm uzman yardımcıları aynı işi yapmıyor. birçok farklı şube var. satın alma uzman yardımcısıyla ar-ge uzman yardımcısının görevleri çok farklı örneğin. zaten başladığınızda eğitim sürecinde bilgilendirilirsiniz bu konu hakkında.
-
@selamiiii yok hocam evraklara tekrar göz gezdirirken aklıma geldi
-
yaklaşık kaç başvuru vardır ki bilgi var mı arkadaşlar
-
@grafft cok tesekkur ederım hocam
-
@grafft yapmamız gerekenleri yaptık, bundan sonrası kısmet
-
@aykutluk aradım, 200 var mıdır başvuru diye sordum, "iki katı diyebiliriz" dedi ik sorumlusu. İdari personel, uzman yardımcısı başvuru sayısı hakkında da bilgi vermedi.