İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
-
@limonagaci peki tesekkür ederim umarım iyi olur
-
@limonagaci son olarak sormak istediğim Bi sey var calısma saatleri özel sektör kadar esnek mi? Yani 8-5 calısıp cıkmayacak mıyız? Tam olarak özel olmadığı İcin bir düzen olduğunu düşünüyorum ben
-
@busrabusra, içinde söyledi: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
@limonagaci son olarak sormak istediğim Bi sey var calısma saatleri özel sektör kadar esnek mi? Yani 8-5 calısıp cıkmayacak mıyız? Tam olarak özel olmadığı İcin bir düzen olduğunu düşünüyorum ben
Malesef düzen yok bildiğim kadarıyla. Zaten bana immib ilk mülakatında söylediler bunu. Burasını devlet dairesi gibi 9-6 çalışırım die düşünüp gelen hayal kırıklığı ile bırakan çok oluyor die . Çalışan arkadaşlarımın da 22.30-23.00’e kadar mesaiye kaldıkları zaman oluyordu
-
@limonagaci çok zor demek ki çalışma şartları bu da puanlarımıza yazık etmiş oluruz gibi bişey
-
Peki mulakatta baska kurumlarla gorusuyor musunuz veya sinavina girdiniz mi haber bekliyot musunuz tarzinda da soru gelir o zaman,buna ne diyecegiz yalan mi soylicez eger varsa baska haber bekledigimiz kurum kalici oldugumuzu belli etmei icin?
-
Ve askerlik durumu nasıl oluyor tecil bittiyse eğer kazanırsak tecil ediyor mu birlik?
-
@busrabusra Gümrük Memuruyum
-
Mülakatta neler sorulabilecegine ne soylememiz gerektigine dair biraz daha detay verebilir misiniz acaba.. @limonagaci @graff
-
@emekemek, içinde söyledi: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
Mülakatta neler sorulabilecegine ne soylememiz gerektigine dair biraz daha detay verebilir misiniz acaba.. @limonagaci @graff
Yardimci olcak kimse yok mu...
-
@emekemek kardesim kendini tanitma,neden itkibi istiyosun,itkip hakkinda ne biliyosun,istanbulda kalcak yerin var mi,ihracat rakamlari ve bu sorularin ingilizceleri. Bunun disinda bisey olacagini sanmam
-
@desertiger tesekkur ederim hocam valla cok makbule geçti.
-
@emekemek kurumun sitesine iyi bakmani tavsiye ederim. Hangi alanlarda calisiyor. Sen hangi alanda calismak istersin ve neden? Yonetmeliginide oku mutlaka. Alt birimlerine bi goz gezdir. Birimlerinin sitelerine goz gezdir mulakatta da bunlari kullanirsan iyi olur diye dusunuyorum
-
@suayb görev yeriniz neresi? Sınır kapıları dışında gümrük memurluğu çok yapılmayacak iş değil. Özellikle yolluk olan yerlerle birlikte maaş durumu 7 bin TL'yi görebiliyor. Benim nacizane tavsiyem eğer doğu göreviniz bitmek üzerede veya eş durumu tayin olma durumunuz varsa gümrükte kalmanız yönünde. Ama son atamada sözleşmeli olarak sınır kapılarına atandıysanız iş biraz farklı tabi.
-
@busrabusra sizin görevinizde anladığım kadarıyla sözleşmeli olarak sınır kapılarında. Ben sözleşmeli arkadaşların biraz daha sabretmeleri gerektiğini düşünüyorum. Durumunuzla ilgili bir düzenleme yapılacak. Yapılmasa dahi dava açılma ihtimali çok yüksek. Oradan çıkacak sonuçta sizin lehinize olacak.
-
@antimülakat Hocam Öncüpınar sınır kapısında çalışıyorum. Ve kurum doğu ve sınır kapılarında personel ihtiyacından dolayı sözleşmeli personel alımına gitmiş. Ve uzun bir süre kadro gelmeyeceğini amirler şeflerden duyuyoruz. İtkib maaş düzeyi olarak yakın gümrüğe. Gümrük personeli ilk aylarda 4989 tl maaş alıyor. Yolluk yok malum. Kıyas olarak aynı civarda. Kaldı ki herşey para değil diye düşünüyorum. Çünkü Kilis senelerce yaşayabileceğiniz bir yer değil.
-
@meç Mülakatın açıklanması 6 iş günü sürüyormuş yönetmeliğe göre. Peki göreve başlama süresi ne kadar hocam tahmini olarak
-
@suayb hocam diğer kapılara göre daha iyi olan yerlerden. Sonuçta doğu görevi yapılacaksa muhakkak Öncüpınar bunun için oldukça uygun bir yer. Tabi diğer şartlar farklı olabilir. Sözleşmeliler için 3 yıl doğu görevi meselesi kesinlik kazanırsa bundan sonraki süreçte çok rahat edersiniz.
-
Düzenlenmiştir.
-
@antimülakat Doğu görevinin en güzel noktası hocam Öncüpınar. Ama Gümrük muhafaza memurluğu bana göre değil. Kurumda kalıcı olmak istemiyorum. Söylenilenlere göre sözleşmeli personeller 6 7 sene çakılı kalacakmış. Eş durumu hakkı vs yok. İstediğin zaman izin kullanamıyosun yoğunluğa göre değişiyor. Resmi tatil bayram tatili haftasonu vs yok. Sadece ücret için çalışılabilecek bir meslek. İTKİB de eş düzeyde olduğu için tercih yapacağım. Gümrük işi Havalimanı ve Limanlarda gerçekten çok iyi. Bazı yerlerde maaş düzeyi 9 10 bin tl yi görüyor. Ama puan usulü atama ve referans çok fazla dönüyor. Kurumda sınır kapısından sonra bir başka sınır kapısına giden çok kişi var. Sarp Kapıkule vs. VE yaş geçiyor. Gençliğimiz sınırlarda geçiyor Zor bir meslek gerçekten.
-
düzenlenmiştir.