Kuveyt Türk MT 2019
-
@sanseseri Birebir dediğini grup mülakatı mı hocam?
-
@tonyukuk646 hocam müfettişlikte birebir mülakatı ve sunum yaptılar. Mt programı için ise birebir, sunum ve grup mülakatı. Ben müfettişlik için sormuştum.
-
@sanseseri Hocam müfettişlikte de birebirden sonra grup mülakatları oldu 15'i ile 19'u arası.
-
@tonyukuk646 hocam birebir mülakatlarında tanıştığım kimseyi çağırmadılar grup mülakatına. Grup mülakatına giden sınıf arkadaşım var oda birebir mülakatına girmediğini söyledi. Süreçler farklı mı anlamadım?
-
@sanseseri Hocam bilmiyorum süreci ama ben hem birebir mülakata hem grup mülakatına katıldım müfettiş yardımcılığı için.
-
@tonyukuk646 peki hocam mail felan attın mı ne zaman açıklanacak diye?
-
@sanseseri Yok atmadım.
-
MT için olumsuz geri dönüşler başladı arkadaşlar zira benimki olumsuz sonuçlandı. Olumlu dönüşler yapıldı mı bilmiyorum.
-
@keynesinvarisi acaba müfettişlik için de aynı şey oldu mu ? Zira bana daha bir şey gelmedi.
-
2 arkadaşıma ve bana da olumsuz gelmiş.
-
@mertiyl benim anlamadığım neden hala müfettişlik sonuçlanmadı, mt sürecinden önce yapılmasına rağmen.
-
Benim de olumsuz malesef. Umutluydum baya ama olmadı. Kamuda da zaten hiçbir şey yok. Bu duruma katlanmak artık çok zorlaşıyor. Allah bir yol gösterir umarım.
-
Liyakatsizlik...
-
@mertiyl @Mavii Randevu günü saat 9:30 da sunum,grup çalışması ve mülakat için insan kaynakları bekleme salonunda yaklaşık 7-8 kişilik bir grup olarak beklemekteydik. İnsan kaynaklarından bir personel aramızdan bir arkadaş ile selamlaştı "Falanca ilden gelen , falancanın ilettiği isim sensin değil mi?" dedi ve ona sürecinin olumlu sonuçlandığını değerlendirme merkezi süreçlerinden sonra gitmemesini beklemesini ona teklif yapılacağını bizim yanımızda yüksek sesle dile getirdi.Ancak henüz sürecin hiçbir aşaması başlamamıştı bile yani onun için her şey formalite icabıydı. O an oraya kilometrelerce uzaktan bu işsiz halimle dünya kadar yol parası harcayarak boşu boşuna geldiğimi anlamıştım zaten. Kamu sektöründe referanstan, torpilden yılmış, bıkmış, nefret etmiş bir insan olarak özel sektör tek umudumdu oysaki. Sağlık olsun ne diyelim şirket onların iş onların istediklerine verirler yapacak hiçbir şey yok.
-
@sanseseri Bana olumsuz olduğuna dair mail geldi bugün hocam.
-
@tonyukuk646 hocam bana hala bir şey gelmedi.
-
@keynesinvarisi yuh gerçekten. Bari bu kadar aleni yapmasalar.
-
Olumlu olduğuna dair mesaj alan oldu mu?