KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
-
@muhalba teşekkür ederim
-
4T zaten herkeste bulunan bir zorunlu kaynak olduğundan yazmadım yanına listelediklerimden hangisini almak daha iyi olur diye sormak istedim aslında.
-
@æon_flux cıkmış sorular furyasindan bi kurtulalim hocam,nacizane tavsiyem maliye de de muhasebede de artık çıkmis sorular geride kaliyor,bunu zamanla daha da iyi fark edecegiz,2017 kismen 2018 ise bayag iyi maliye sorulari barindirdi,o sebeble 4t ozgunu tavsiye ederim,birde murat yayinlari,diger yayinlar elimde yoktu olsa belki murat ile kiyas yapabilirdim ama pegem savas ve yarginin denemelerinde ki maliye ile kiyaslarsam murat ve pegem oncelikli olur,4t nin cozumleri iyi calisilmali bence basarilar..
-
@duyguuu37 2018 maliye soruları zaten kolaydı genel olarak sınav kolaydı , bu ders için fark vergi ve usulünde oluşur buralara bakmak lazım diğer konular için 4t artar bile .
-
Arkadaslar baskent kariyerin maliye soru bankasi nasil bilginiz var mi ?
-
@karar, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
@duyguuu37 2018 maliye soruları zaten kolaydı genel olarak sınav kolaydı , bu ders için fark vergi ve usulünde oluşur buralara bakmak lazım diğer konular için 4t artar bile .
katılıyorum
-
@antimülakat merhaba biraz alakasiz olabilir ancak ptt kpss sartsiz memur alimi icin basvuru yapacağim.Ancak bir türlü nasil yapacağimi bulamadim.Yardimci olabilecek misiniz?
-
@melissam00 hocam başvurular daha başlamadı. başvurular başladı diye haber yapan ismini anmak istemediğim sitelere itibar etmeyin. en güncel bilgileri www.tercihiniyap.net sitesinde üstatlar duyuracaktır zaten.
İlan geldiği zaman nası başvuru yapabileceğinize dair ayrıntılı bi rehber var hazırlanmış inceleyebilirsiniz
https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.htmlSınava dair ayrıntılarda şöyle hocam; https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-sinavi-nasil-oluyor-sinav-konulari-nelerdir-h7292.html
tekrar ediyorum şu an için alım başvuru söz konusu değil.
-
@kebeye KPSS B yani gk-gy ve alan sınavına farklı şehirlerde girebilirsin ben ikamet ettiğim şehirde gy-gk ya girdim ancak KPSS A ikamet ettiğim ilde olmadığı için onada en yakın il olan İstanbul’da girmiştim
-
Arkadaşlar piyasadaki maliye soru bankaları hemen hemen aynı soruları barındırıyor ve sürekli aynı soruları çözmek kendini tatmin etmekten başka bir işe yaramaz biraz daha farklı soru içeriği ve biraz daha zor bir soru bankası istiyorsanız kesinlikle pegem optimus zordur evet çoğu soru bankasında göremediğiniz soruları görebilirsiniz ama emin olun artık maliye KPSS için çantada keklik değil sorular zorlaşıyor ve farklılaşıyor başarılar
-
Laffer nasıl arkadaşlar
-
@albertcamus teşekkür ederim.
-
@ceterisparibuss ben yds ye girmedim kpss puanim hesaplanmz mi?
-
Bence maliyede soru bankası çözmeye gerek yok 2 farklı konu anlatım kitabından iyi bir şekilde bitirsen sürekli tekrar etsen baya faydalı olacaktır ki bu yöntemle baya faydasını gördüm somut olarak
Kamu Maliyesi için önereceğim kitaplar
-Benim hocam maliye ,4t maliye ,Themis maliyeVergi hukuku ve Tvs içinde
-Nurettin bilici -
@YunusEmre_58 merhaba siz benim Hocam yayınlarını kullanmışsınız galiba sizce konular yeterli mi özet mi geçilmiş ben maliyeden henüz kaynak almadımda
-
Maliye soru bankası için
A kadro Mehmet Yıldız ile
Savaş külliyat arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? -
@misiko bende 2020 basımı var internetten sipariş etmiştim günceli mevcut yani hocam bir sıkıntıyla karşılaşmadm giibi henüz
-
@Melissam00 merhaba,kpss’nin puanlamasında yds ile ilgili birşey yok. O öncedendi.
-
@bykeynes 1 seneden fazla olmuş hocam
-
@GaDDaRR-KeRiM sahur kafası