Galatasaray'ın Lobi Gücü
-
@lion aman hocam deme öyle. şimdi çıkar küme düşme potasındakiler her daim başı dönen zırlaklar futbol cahilleri omo okonco gol ofsoyt derler
-
Hadi hayirli ugurlu olsun Galatasarayima daha nice sampiyonluklara ins. Aslan kral kükredi birkez daha :))
-
Galatasaray'ın lobi gücü şampiyonlukları :))))
-
Hayırlı olsun itirazı olan yoktur herhalde:)
-
bağırın ulan şampiyon galatasaray diye oraya bi şampiyonluk daha ekleyelim lütfen
-
Eski bir Galatasaray'lı olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çok çok anlamlı bi şampiyonluk oldu
-
Hak eden kazandı. Çatır çatır oynadık ve kazandık. Bu sefer hakemlik olan olaylarda herhangi bir sıkıntı olmadı.
-
Başlık ismi beni maf ediyor. Bizim bjklı çocuklar tutturdu bu türküyü, iki laf edemez olduk futbol adına
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Ağlaya ağlaya şampiyon oldular baya kuvvetli lobi bu bayaaa haftaya kupanın yanına emzik de versinler çok yakışır. Hakemlere de birer imzalı forma çok hak ettiler valla özellikle bu sezon
-
@strtmn maf etmek nedir ya ? Baya güzel bir yazım yanlışıymış, tebrikler.
-
Kim nasıl şampiyon olursa olsun bu ülkede %80 bir takım söylemler dönüyor, hakemler sizi kayırdı, şike oldu, lobi gücünüzü kullandınız, size yattılar, ağladınız ve daha bin türlüsü. Bunlar oldukça normal şeyler hakaret edilmedikçe insanlar istediği gibi düşünebilir ve buna inanabilir ama bir şeyin farkında olmak lazım ki bu şampiyonluk öyle olağan bir şampiyonluk değil, bizzat siyasilerin müdahil olduğu bir ortamda, türlü desteklerle büyütülmeye çalışılmış ve muhtemelen başka rantlar peşinde koşulacak olan bir takımın şampiyon olmasına engel olunmuş bir şampiyonluk. Yaklaşık 10 senedir Galatasaraylı olup hiç bir maçını izlemediğim halde bu sene son 10 haftadır maçları, fikstürü ve puan durumunu takip etmeye başladım. Önemli bir şampiyonluktu, bu şampiyonluğu Türk futbolu adına herkesin kutlaması gerek diye düşünüyorum.
-
@hoffafd ha dilciyiz, çok pardon gerçekten. O şekil yazılmasında bir maksat var tabi de, açıklamaya gerek yok. Buna ihtiyaç duymuyorum. Ama dikkatin için teşekkürler. Bir daha olmayacak...
-
Galatasaray şampiyonluk itiraz süresi 10 gün içinde TFF ilgili dairesine yapılır. Karar 7 gün içinde ivedilikle verilir .
Kararlar kesindir herhangi bir yargı yoluna başvurulamaz
-
hakemlerle ve şaibelerle kazanılmış şampiyonluklardan bir tanesi daha.
zamanında avrupa kupalarını kazanırken en büyük fetöcüler bu klüpten çıkmıştır.
ittirile ittirile kazanılan şaibelikler mafya vari teknik adamları.
her şey var bu klüpte -
Bence maç yeniden oynatılmalı. Attığımız iki gol daha sayılmadı. Hakkımızın yendiğini düşünüyorum.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Galatasaray'ın Lobi Gücü
Bence maç yeniden oynatılmalı. Attığımız iki gol daha sayılmadı. Hakkımızın yendiğini düşünüyorum.
Hocam bence galatasaray sütten olsun birinci olsa da ikinci sampiyon sayilsin sampiyonlar liginede en cok aglayan takim gonderilsin
-
@merasim34 Soda iç kardeşim. İyi gelir