Galatasaray'ın Lobi Gücü
-
@bybredd ağlama melis.
-
Her zaman oldu olmaya da devam edecek olan güç.
Yok bizim hakkımız yeniyodu felan filan diye velveleye verdiler ortalığı kimse bunların hakkını yemiyordu sonra abdurahim albayrak m cengiz devreye girdi konuşuruz ortalık yıkılır şampiyon belli oynamayalım mhk ya ziyaret lobileri zaten kendileri buranın kurdu bunlar türk futbolunda işler kötüye giderse ağlayacaksın baskı yapacaksın. Sonuç verdimi tabi verdi her maç penaltı kırmızı kart gs li topçular en ufak müdahalede havalarda uçuyo kendilerini yerden yere vuruyorlar birde tabi emre akbaba adamın kafasına tekme atıncada kırmızı görmüyo stoperleri milleti yumruklayınca faul bile çalınmıyor inşallah başakşehir kazanıp şampiyon olur diyecemde imkanı yok gol atsalar prnaltı verilir gs ye prnaltı kaçtı mı ? Hop bir kırmızı kart hala gerideler mi ? Bir penaltı daha kazanma ihtimalin yok varvaradaletyok. -
Ayrıca söz konusu mesajı doğrudan kulübün hukuk müşavirine ilettim. Özür dilemen ya da mesajının silinmesi kurtaramayacak.
-
@tikq gerisi neyse de beşiktaş maçı komikti çıkan sarı kartlar adeta boşuna uğraşmayın der gibiydi. Skor iki sıfır olunca hakemin Beşiktaş'ı koruyor izleme çabaları da ayrı bir film.
Tabi bu beşiktaşın kötü bir maç çıkardığı gerçeğini değiştirmiyor. -
Arkadaşlar ne yazık ki tartışma kültürünü toplum olarak oturtamıyoruz ama biraz önce dediğim gibi bu forumda bu yapılacak ya da yapamayan burayı terk edecek. Lütfen kişiler arası atışmayı bırakalım, herkes hakaret içermediği sürece birbirinin fikrine saygı duysun, hakarete de yine karşılık verilmesin ki prim bulunmasın. Ben yine aynı fikirdeyim bu ülkede herkes lobi oluşturuyor, herkes kendini kayırtmaya çalışıyor bu sezon GS olur gelecek sezon BJK sonra FB, klasik yorum olacak ama altını çizerek söylüyorum birileri milyonlar götürürken lütfen paralamayalım kendimizi. Sporun amacı izleyen için eğlence olmalıdır.
-
@agor kardeşim Kişiler arası atışmaya karşıyız ama burada holiganlık var hiç kimse yılı aşmış Çınar’lara terör örgütü diyemez derse bunun bedelini e hukuki alanda öder. Çünkü; bunlar halka açık anonim şirketlerdir.
Lobi meselesine gelirsek tabi ki de var her kulüp özellikle İstanbul takımları oluşturuyor ama bu sezon ibb takımının aldığı futbol dışı gücü unutmadan Gs’ın emeklerini sadece hakemlere bağlamak acizliktir. Vesselam... -
@ercu Ötede oyna .
-
2015-2016 ve 2016-2017 sezonu Beşiktaş şampiyonluklarını inceleyin görün kollanan kimmiş.
Bu sezon Fenerbahçe'nin Başakşehir, Ç.Rize, Konya, Galatasaray maçlarına bakın kim kollanmış. ( Hakem hataları ile ligde kaldılar )
Bu sezon Galatasaray'ın Ç.Rize, Konya, 2 Fener maçına bakın kim kollanmış. Galatasaray lehine hata yapıldı mı evet yapıldı ama diğerlerini görmezden gelip sadece lehe yapılan hataları konuşuyorsanız kusura bakmayın hazımsızlık var sizde.
Kupa maçında hakemin en ufak hatası olmadığı halde algı oluşturmaya çalışıyorlar çünkü fark açılıyor hazmedemiyor diğer rakipler. -
Şikeden yargılanan ve başkanı hapis yatan takım kimdi sahi ?
2010-2011 sezonu son maçında Sivas deplasmanında maçı haksız yere kazanan kimdi ? -
@bybredd ağlak çırpınışlarınızı izlemek keyifli. müşavirlikle de kontak halindeyim keyifle izleyeceğim süreci.
-
Galatasaray birileri tarafından kollansa 2003-2004 sezonunu 6., 100. yılı olan 2004-2005 sezonunu 3., 2010-2011 sezonunu 8., 2015-2016 sezonunu 6. bitirmezdi. Maalesef ülkemizin genel problemi rakibini geçemiyorsan iftira ile karalama ile sindirmeye çalışmak.
-
@ercu bol şans
-
Fenerbahçe dip yapmış, Beşiktaş bir ileri bir sağa yürümüş, Başakşehir bir yere kadar gitmiş gerisini getirememiş. Bütün bunları düşündüğümüzde bir Kartal olarak ben Galatasaray'ı tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta alınacak kupa herkes için açık, Başakşehir haftalardır bol keseden puan kaybediyor. Yoksa Galatasaray şu anki duruma hayatta gelemezdi.
-
@sınavsayar Aklı selim insan belli oluyor
Bu takım 8 puan gerideydi, 2 stoper gitti yenisi geldi, fb maçındaki sonra 32 maç toplam ceza aldı hocası, topçusu yönetim ibra edilmedi, yarım dönem santrforsuz oynadı ama 3 kulvarda da sonuna kadar uğraştı. 1 geldi, diğer hafta sonu inşAllah
Bjk Tr kupası yok, UEFA grupta kaldı tek kulvar, ibb zaten kulvar gitti ona rağmen buradayız.
Yiğidi öldürün ama hakkını teslim edin. -
Bu başlığın alnı olsa da öpsem ! Bu sene ki Ali Dürüst olayı bile her şeyin açık ve net ortaya koymamaktadır zaten. Eski mhk başkanı ve yeni mhk başkanını da "geçmişini hatırlayanlar" bilir.
Ek olarak Fatih Terim'e ayrı parantez açmak istiyorum.Fatih Terim'in en iyi yaptığı şey ; puan kaybettiği maçlarda, odağı saha dışına yansıtmayı çok iyi bilmesidir. Ya hakeme suç buluyor, ya başka bir şeye. Ama hiç kendisine suç bulmuyor. Tabi ek olarak gs muhabirleri Terim'den çok korktuğu da aşikar. Geçen yıl ki Tudor'un bir basın toplantısı vardı, muhabirler parçalamıştı Tudor'u. Fatih Terim'e kimse eleştirel bir soru soramıyor. Fenerbahçe maçında 10 kişi takıma karşı kaç net pozisyona girebilmiş gs kimse soramadı mesela.Hakem hataları dersek burada 18 takımda bir şeyler der. Haklılardır da. Ama gerçek olan şudur ki gsnin tff üzerindeki lobi gücü yüksek.
-
İleti Düzenlenmiştir.
-
Bu başlık forumda bulunan her başlık gibi tartışma olması, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması için açılmıştır. Amacından saptırmak isteyene izin verilmeyecektir. Hayırlı günler.
-
Terim kazanırsa 10/8 yapacak. Bence bunları geçelim. Rize maçı hariç öyle maça etki eden bir hakem hatası olduğunu düşünmüyorum. Bjk maçında sarı kartlar uçuştu (Bjk bir şey oynamadı) doğru ancak aç Bursa-Gs maçını aynısı mevcut. Hatta E.Taşdemir ikinci sarıdan atılmalıydı ama hakem o kadar sarı gösterince tutukluk yaptı..İlk yarıdaki Bjk,Rize,Konya,son Fb maçlarında da aynı hakemler vardı. Hakemler kötü ama diğer takımlar daha kötü. Bu sene en çok Ts'yi beğendim. Başakşehir son maçları getiremedi tepsiyle şampiyonluğu ikram etti. Gs ise genelde çok iyi oynamamasına karşın iç sahada yenilmezliğini korudu ve işi finale getirdi. Bence emeğe saygı göstermek lazım
-
Ulkemizde futbolda basarisizliklari hep dis etkenlere bagliyoruz. Hakem, tac, ofsaytti kirmiziydi falan. Liverpool 3-0 lik mactan 4-0 la mac ceviriyor. At abi gol hakem saymadiysa bir tane daha at. Kalite yerlerde. Dunyanin parasi dönüyor, futbolcularin hayatinin yanindan bile gecemeyiz, biz de birbirimizi yiyoruz:) izlemiyorum artik ligi. sampiyonlar ligi ve uefada takip edecegim takimlarimizi. not: besiktasliyim:)
-
Şampiyonluk geliyor. Cimbombom:))