Galatasaray'ın Lobi Gücü
-
Aslında Galatasaray mı yoksa Fatih Terim mi demek daha uygun olur bilemiyorum ancak ülkemizde hakemler, medya ve siyaset üzerinde etki yaratabilecek bir lobi güçleri olduğunu düşünüyorum. Neredeyse her dönem Fatih Terim hakemleri takmaz biçimde tavırlar sergiliyor, evindeki maçlarda özellikle rakip takımı hakem kararlarıyla ezdikleri sıklıkla dile getirilen bir iddia. Sizler ne düşünüyorsunuz?
-
Galatasaray'ın puanları çalınırken nerde idiniz Fatih Terim'e verilen cezalar var iken nerde idiniz lobi gücü arıyor isen bjk bakacaksın fb bakacaksın kimin nasıl kollandığı belli ama şaşmayan bir şey var o da Allah'ın adaleti ve izni ile yine Mayıs'ta şampiyon olacak
-
Tüm takımlar için oluyor bu iddialar, özellikle Aziz Yıldırım döneminde de Fenerbahçe için çok söylenirdi. Ne yazık ki ülkece adam kayırtma çabamız iş bulmadan tutun da futbola kadar her yere sirayet etmiş durumda. Konu Galatasaray ve Fatih Terim'den ziyade Türkiye gerçekleri konusu. Galatasaraylı olmama rağmen Terim'i de hiç sevmem o ayrı. Kebap yiyeceğim bir gülme geliyor.
-
Son 2 maça kadar galatasaray dogranıyordu. Hakemler 2 maçta doğru kararlar verdiler diye yok lobi gücü yok fatih terimden korkuyorlar vs vs.
Dünkü maçta her ikisi de penaltıdır demeyenin de futbol aklımdan şüphe ederim. El insaf.. -
GS şampiyon olursa çok ciddi gelir elde edecek. Hem sportif anlamda hem de maddi anlamda makasın daha da açılmasından korktukları için müthiş bir algı operasyonuna giriştiler.
-
Beşiktaş macında kendi sahamızda kullandığımız taçtan gol attık diye nasıl olay oldu ilk devrede Beşiktaş haksızı faulden gol atıp bizi yendiginde hakem bizi doğradiginda sıkıntı yoktu. Fenerbahçe macında hakem vara gidemedi Fener’in golü iptal olurda sampiyon olur Galatasaray ve 90. Dk da penaltımızı vermedi. Dün ku maça gelirsek en ufak sıkıntılı pozisyon yok Erman Toroğlu bile penaltı dedi. Galatasaray lobisi diyen arkadasım Fatih terim 10 maç ceza aldı Başkan 150 gün hak mahrumiyeti aldı oyuncularımız 5 ile 8 maç arası ceza aldı o zamanlar hersey yolundaydı şimdi biz yaklaşınca lobi mi oldu güldürmeyin :))))))))))
-
Her şeyde olduğu gibi futbolda da güçlü olan takımlarda lobi gücü açıktır. Dünyanın her yerinde marka değeri olan takımın maçlarında hakemler, bu takımların aleyhine karar verirken zorlanırlar. Elbette 25-30 milyona yakın bir kitlenin desteklediği Galatasarayda, Fenerbahçede ve Beşiktaşta bu destekten nasibini almaktadır. Şimdi bu genel değerlendirmeden sonra bu seneki durumu da ortaya koyalım:
Bu sene Başakşehir en az 4 maçını 90+ da attığı gollerle hatta penaltılarla kurtardı, kimse ses çıkarmadı.
Fenerbahçe kaç maçta ipten alındı kimse ses çıkarmadı.
Galatasaray'a gelince Fenerbahçe maçında Fener'in gölünde taç eş geçildi. Beşiktaş'ı çatır çatır oynadığımız futbolla yendik. Başakşehir'le maçımız var. Şayet Galatasaray o kadar kötü durumda alsalardı bu maçları, hakemlere iş kalmasaydı. Kaldı ki Başakşehir maçı her şeyi belirleyen maç, madem bu kadar güçlü bir takım, oynasın yensin Galatasaray'ı.
Tekrar ediyorum: Adına ne dersek diyelim Dünyanın her yerinde güçlü olana farklı muamele edilir. Güçlü olan kişilere bir bakın bir suç işlediklerinde nasıl yargılanıyor, bir de gariban olana.
-
Himmet ve dualarla Galatasaray’ı kalkındıracağız dan sonra hala devam .
-
Dünkü maçta 2 penaltıda penaltıydı hatta diagneye verilmeyen bir penaltı daha vardı.bana göre Akhisar hükmen mağlup olmalıydı o hakeme itiraz dan ötürü 7 kişi kalıp türk hakemliği ayaklar altına alınmıştır .
-
@bybredd Galatasarayda dediğin gibi bir durum varsa ki sen o zaman Fatih terim ve Başkana böyle bir isnatda bulunuyorsunuz .adamsan adını acıklarsın bu konu hakkında mahkeme önünde hesaplasilir .eğer adamsan ismini acıklarsın. öyle havadan bir insana vatan haini bana gore fetocu serefsizdir en ufak ifade ile sen bu isnatda bulunuyorsan ortaya cikarsin.
-
Arkadaşlar genelde kızmış ancak ligin son haftalarında her bir puanın kıymete bindiği günlerde genellikle Galatasaray daha kolay penaltı alırken rakip takım oyuncuları elini kaldırsa kart görüyor.
Yalnızca bu sezon değil evvel dönemlerde de böyleydi, melo diye bir oyuncu var ki İtalya liginde sürekli kart görürken bizim ligde canı ne isterse yapabiliyordu. -
@atam2811 kusura bakma Galatasaray bu ülkenin en büyük teror örgütüdür nokta.
-
Form bu başlığa hazır olmayabilir. Bu arada bende galatasaraylıyım ama dün bi güzel kupa hediye ettiler bize. Celallenmeyin ama hemen :))
-
@bybredd hocam dur o kadar da abartmayalım şimdi. Terör örgütü, terörist bunlar ağır sözler
-
Adminleri bu başlığı kapatmak için göreve davet ediyorum .Koskaca bir çınara hakaretler yağıyor özellikle terör örgütü demek ne demek ? Burda x takım olsa farketmez böyle bir şey olamaz.
-
@atam2811 hocam başlık kapatmak kolay da bir tartışma kültürü oluştursak daha iyi olmaz mı?
-
@atam2811 yıllardır hak yemeye doymayan . 1990 lara kadar 3 büyükler arasında yer almayan 92 93 sezonundan , 2000 li yılların efsanevi topcularınızın abd ye kaçmasından . Özellikle 2019 sezonundan görüldüğü üzere çok ağır yükleriniz var . Allah büyük karşılığını alacaksınız günü gelince.
-
@bybredd, içinde söyledi: Galatasaray'ın Lobi Gücü
@atam2811 kusura bakma Galatasaray bu ülkenin en büyük teror örgütüdür nokta.
hocam koca bir kulübe bu yakıştırmayı yapmak kusura bakmayın sizin değil sadece kimsenin haddine değil. Aynı şeyi Fenerbahçe için de deseler, Beşiktaş için de deseler Tatvanspor için de deseler kabullenilebilir bir şey değil. İçinde terör yaratan ekipler vardı denir, desteklediler bu yapılar denebilir fakat 1905'te kurulmuş bir kulüpten bahsediyoruz, sanırım teröristler kurdu da biz fark edemedik. Bu çirkin üslubu lütfen bir kenara bırakalım, zaten toplumda bu üslup yeterince var en azından bu forumda olmamasını rica ediyorum...
-
''Ağlamayın ve aklınızdan çıkarmayın, Türkiyedir Galatasaray. ''
-
@bybredd Birader özür dilemeni bekliyorum aksi takdirde tebligat aldığında feleğin şaşmasın
Gs terör örgütü ise bunu ispatlayıp suç duyurusunda bulunmak da vatandaşlık görevidir.
Kişilerin iltisaklı olduğu bir ihanet şebekesini koskoca kulübe ve taraftarına yaftalaman da kamu da çalışmayı bekleyen birisi içinde utanç verici