GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@mavera Evli misin evlenecek misin?
-
@birgaripiibflii benim de eş adayımın şartları uyuyor ama benim aklımdaki soru ben eğitimi gördükten sonra geçiş yaptığım şehirdekiler daha eğitime gitmedilerse sorun yaşar mıyım? O yüzden eğitimler başlamadan nikah olsa geçiş yaptığım şehirdekilerle eğitime gitsem daha iyi olmaz mi? Aklım çok karışık
-
@shanks evleneceğim
-
@mavera bunlar benim de kafamı karıştırıyor yaaa. O yüzden inşallah benim eş adayim şartlarını sağlayana kadar benim de geçiş yapacağım ilin de eğitimi bitmiş olur yoksa o durum cidden karışık
-
@mavera O zaman iyi evliyken atanırsan olmuyormuş.
-
Arkadaşlar farklı bir devlet kurumunda çalışırken (b grubu memur, sözleşmeli memur v.b.)mülakatı kazanan varmı?
-
@engin0516 Var baya
-
@shanks bildiğiniz hangi kadrolardan mesela?
-
@engin0516 Maliye de memur olanı duydum birde tapuda mı ne duydum.Aklımda çok kalmadı ama yazanları baya görmüştüm.
-
Şu süreçte adres değiştirmek sıkıntı oluştur mu?
-
Arkadaşlar üniversite ve lisede okuduğumuz hazırlık bir işe yarıyor mu? Bir de ben 10sene özel sektörde çalıştım acaba yıllık izin için yine de 1sene beklemek gerekiyor mu ki
-
Arkadaşlar kazanan bütün arkadasları tebrik ediyorum yolları açık olsun Allah utandırmasın. Sizlerde şuan bizim geçtiğimiz yollardan geçtiniz Allah inşallah bizede nasip eder. Bizde GUY ilanının gelmesi için Gazete ilanı vermeyi düşünüyoruz. An itibari ile toplanan tutar 2600 tl . Sloganımız #1000İİBFliden10arTL yardımcı olursanız çok seviniriz.
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
@no33 lisede hazırlık okuyan 1 kademe önde başlıyor
-
@eliff Danıştay bu kararı kaldırdı deniliyor da ondan sordum
-
@eliff, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@no33 lisede hazırlık okuyan 1 kademe önde başlıyor
Bu olayın gerçekleğini bilen var mı ?
-
@kuşçubaşıeşref sgk’da olduğuna eminim de guyda yok diye biliyorum ben
-
@nonbisinidem Guy da var benim ablam hazırlık okuduğu için lisede Guy da 1 derece oynadı kademesi
-
Dostlar lisede okunan hazırlık devlet memurları için kurum farketmeksizin 1 kademe kazandırır. Bu yasal bir hak. Diğer yandan özel sektördeki çalışmalarınız sizin için kıdemden sayılmaz. Ancak başka kurumlardaki kamu hizmetiniz kademenizi etkiler. Yani kadro dereceniz 9 dahi olsa memur dereceniz diyelim ki 7'de iken mesleğe atandınız 7'den devam eder. Memuriyette 7. yılında mesleğe atanan birisi 3 sene donunda 30 gün izin hakkını kazanır örneğin. Ama esnaflık veya özel sektör böyle bir kazanım getirmez size. Keza başka kurumda bir yılı doldurarak buraya geçen arkadaşların da izni hemen açılacaktır. Ancak yine başka iş deneyimleri bunu etkilemeyecektir.
-
@paretowilfredo üstad yüksek lisans yapmış olanlar için böyle bir uygulama bulunmakta mı acaba?
-
Ben ihbar tazminatını düşünüyorum. Benim gibi özelde çalışıp istifa edecekler mutlaka vardır.
Fakat tarafımıza tebliğ gelmeden doğal olarak istifa edemiyoruz. Yani işi garantilemeden. E tebliğ geldiginde 5 gün süre tanıyorlarmış. Yani 5 gün önceden arayıp kurum, 5 gün sonra başlayacaksınız diyormuş. Biz bu şekilde hemen istifa nasıl edeceğiz? Ihbar tazminatına mutlaka maruz kalacağız. Ben 6 aydan fazla süredir çalışıyorum benim ihbar sürem 4 hafta!
Bir de global bir şirket, yani bütünüyle kamusal, iliklerime kadar alırlar vallahi tazminatı
Burada kurumun devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Başına gelen varsa veya konuyla ilgili bizi aydınlatacak arkadaş varsa lütfen yazsın. Önemli bir konu