GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Bundan sonraki süreç için bu başlıktan devam etmek daha doğru olacak.
Bildiğim kadarıyla özet geceyim. Yaklaşık 2 hafta sonra evraklar yayınlanacak. Biz bunları 2 hafta içinde teslim ederiz. Soruşturmalar 2-3 hafta sürer ve sonuç tarafımıza tebliğ edilir.
Yaklaşık 1.5 ay gibi bir zamanda iş başı yaparız diye tahmin ediyorum. Bu bilgileri geçmiş yıllar nezdinde şahit olduğum kadarıyla yazdım. Yanlışlarımı bu süreci geçiren arkadaşlar düzeltirse sevinirim. -
Bilen arkadaşlar biraz daha detaylı anlatabilir mi,evrak nerede yayımlanacak,nereye teslim edeceğiz
-
@istatistikçik saçma oldu biraz ama süreçten bihaberim kusuruma bakmayın
-
@istatistikçik aynen hocam bende pek bilmiyorum
-
Hocam @refik-soydam soruşturmalar mülakata girince herşey bitiyor tamamlanmış oluyor demişti bir daha mı soruşturma yapılıyor acaba bilgi verirmisiniz ?
-
@istatistikçik, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Bilen arkadaşlar biraz daha detaylı anlatabilir mi,evrak nerede yayımlanacak,nereye teslim edeceğiz
Nereyi kazandıysanız oranın daire başkanlık sitesinde. Atıyorum denizli vergi dairesi başkanlığı sitesinde yayınlanacak. Teslim edeceğimiz belgeler de tabiki ilgili vergi dairesi olacak..
-
Geçen senelerde süreler nasıldı mesela sonuçlar açıkladıktan kaç gün sonra evraklar teslim edildi. Ve tecrübeli arkadaşlar tahmini iş başı zamanımız ne olur:)
-
Hocam çok sağolun bilgiler için bide ankarada eğitim süreci varms hemen mi oluyo yoksa ilerleyen dönem de mi
-
@davetsiz Haziranın ilk hafta belgeler açıklanır sonuna kadar evrak teslimi olur sonra Temmuz ayı 1 ay soruşturma olur Ağustos başı başlanır 2 buçuk ay sonra iş başı olur
-
@duman genelde 20-30 gün sonra evrak istiyorlar bu evraklar kazandığınız ilin vergi dairesinde yayınlanacak. Evrakları tamamlayıp kazandığınız ilin vergi dairesine götürüyorsunuz. Sonra gvs aşaması başlıyor eğer küçük bir ilçede iseniz bir günde hatta bir saate biter gvs niz. İstanbul ankara ikamet ediyorsanız uzayabilir. Gvs niz de bittikten sonra vergi dairesi sizi arayacak gelin imzayı atın 5 gün sonra başlayın diyecekler. Evrak tesliminden bir hafta sonra sık sık emniyete gidin sorun ki hemen yapsınlar köyde oturan varsa gvs si jandarma yapacak. Eğer sık sık emniyete/jandarmaya sorarsanız erken bitirirler yoksa işleri ne zaman azalırsa ozaman başlarlar. İşe başlama geçen alımda 16 ekimde mülakat sonuçları açıklandı 15 kasım gibi evrak teslimi aldı 27 aralıkta aramaya basladılar. İstanbul kazananlar aynı anda başlamıyor parça parça başlatıyorlar 4 ay bekleyip başlayan var. Gvs yapıldığı için belki gvs formu istemezler bizden iş göçte istemediler ins istemezler. bundan sonraki süreç böyle kısaca
-
@ltfye istanbul eğitimleri istanbulda oluyor diğer illerin eğitimi anlarada işe başladıktan 3 ay sonra ne zaman eğitime gideceğiniz size bildirilir
-
Ben de burada bekliyim de
-
Arkadaşlar ben İstanbul a ikamet ediyorum ama il tercihini başka ilden yaptım. Eğitimi İstanbul da alabilir miyim biliyor musunuz?
-
@zkivircik alamazsın
-
İstanbul için ilçe veya bölge tercihi gibi bir durum var mı ?
Yoksa direkt olarak ilçemiz, çalışacağımız vergi dairesi bize mi bildirilecek ? -
@kaizen tercih var
-
@walrass06, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@kaizen tercih var
Teşekkürler hocam.
Evrak teslimi aşamasında mı tercih yapılıyor, İstanbul için biraz daha bilgilendirebilir misiniz süreç ile ilgili ? -
Ankara'da süreç geçen yıl mülakattan sonra 2,5-3,5 ay arası sürmüş.guvenlik soruşturması gelenleri başlatmışlar.
-
Benimde ankara oldu ilce tercihi nasil olcak acaba bilen varsa aydinlatabilir mi?
-
@serpilyayin üstadlar kafalarına göre atama yapıyorlar ama geçen alımda puan sırasına göre sormuşlar nereyi istersiniz diye.merkeze uzak ilçelerede verebilirler mesela 100 km uzaktaki beypazarına