GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim de Muğla oldu 5 senenin sonunda Şimdi işe başlama ağustosu bulur diyorsunuz yani arkadaşlar?
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@maester hiç birşey yapmana gerek yok kurum erteliyor askerliği. Sadece bir aylık bakaya kalırsın gecen yıl 151 tl cezası vardı tecilin bittiği tarih ile atanana kadar polise yakalanma yeter çünkü tutanak tutarlarsa. 1000 tl ye yakın ceza gelir
Bu konuda bi küçük ilave yapayım dostum. Daha evvel mesleğe başlarken askere alınanları duyduğum için belirtme gereği hissediyorum. Eğer ki o arada askerlik süreci başlar da bir şekilde kolluk eline ya da askerlik şubesine düşerseniz askere alabilirler. O nedenle Kurumdan geçici tecil için evrak alın ve askerlik şubesine götürün böyle sınırda ise tecil durumunuz. Tecil bittiğinde halen işe başlamamış olursanız, insan kaynaklarından Kurumu kazandığınıza ve atama beklediğinize dair bir evrak götürmeniz durumunda yanılmıyorsam 3 aylık bir ek tecil yapılıyor. İhmal etmeyin, vergi dairesi yerine kendinizi kışlada bulmayın :))
-
@r4ntisi Evrak atama evrakı olduğundan dostum atanma sırası geldikçe yedek adaylar evrak teslim ederler. Aksi bir uygulama olmazsa rutin budur.
-
@paretowilfredo hocam hala olayın şokundaym sürekli listeyi kontrol ediyorum. Üstümüzde o kadr emeğiniz var ki ne kadar teşekkür etsek azdır hakkinzı helal edin çoğu zaman morelim düştü isyan asamaşina geldm her defasında destek oldunuz memleketim urfa guy oldu. Herşeyin için çok sağolun hocam kazananları da tebrik ederim yolumuz açık olsun meslektaşlarım
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Merhaba dostlar.
Öncelikle ayrı bir başlığa geçmeniz iyi olmuş, diğer tarafta konuşmak çok iyi olmuyor. Sürece dair burada istişare edin/edelim.
İsim isim saymayacağım çünkü çoksunuz ama başlıkta beğendiğim, özelden geri dönüş yaptığım ve varsa gözümden kaçan, hepinizi tebrik ediyorum dostlar.
Bugüne dek hep nasıl olabileceğini konuştuk, olurlardan bahsettik. Düşmeyin dedik, bir ihtimal daha var dedik. Çok şükür bugün sizleri atanmış olarak görüyoruz Çok büyük mutluluk bu benim için. İçinizde gerçekten kazanmasını çok yürekten istediğim dualarımda yer verdiğim, muhabbetimiz de olan dostlarımızdan, yeni yeni bu süreçle tanıdığım dostlarımız da var. Hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Bahtınız açık olsun dostlar. Gönlünüzdeki tüm muradlarınız sizin olsun
Dostlar şimdi sizi bir evrak teslim süreci bekliyor. Evrak teslimi için zaten bir duyuru yapılır. Şahsi düşüncem evrak teslim süreci bayram sonrasında başlatılır. Hızlıca atama işlemleriniz yürütülüp yaz bitmeden işe başlarsınız.Sonbahar dönemine eğitim planlandığını söylemiştim. İlk fasıl o dönem alınabilir eğitime eğer programdan bir sapma olmaz ise.
İlçe tercihleri konusu evrak teslim aşamasında sorulacaktır. Ama kati şekilde herkesi istediği yere atamayabilirler. Şayet uzak ilçelerde olan ihtiyaca göre oralara da gönderilecek birileri olacaktır illa ki. İstemeseniz de gitme durumunuz olabilir yani.
Şuraya bir kaç bilgi yazısı bırakayım dostlar. Mesleğe dair uzun uzun bir şeyler anlatmayacağım, meslek tanıtım yazımız oldukça detaylı. Hemen her sorunuza yanıt bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İçerisinde videomuz da var.
Meslek tanıtım videomuz;
İlçe konusunda da bir ilave yapayım dostlar. Yalnızca Merkez için kadro duyurulmuş illerde merkezde olursunuz. En başta ilçe de belirterek açılmış olan illerde, ilçede de görevlendirilirsiniz.
Ankara için örneğin evvelki ilanlarda ilçeler bizatihi belirtilerek ilana çıkıldı. Bu kez direkt olarak Ankara merkez olarak belirtilmesi kadronun merkezde yer alan müdürlükler için olduğunu söylüyor bana. Eğer aksi bir uygulama olursa sizden öğreneceğiz artık ama önceki uygulamalarla çelişir bu uygulama. -
@ltfye Allah utandırmasın dostum. Hep söyledim, güzel günler gelecek diye Bugün size doğdu güneş yarın diğer dostlarımıza doğacak inşallah. Bahtınız açık olsun dostum.
-
@paretowilfredo askerliğimi askerlik şubesinde yaptım ben. Memur olmadığı için ben bakıyordum eğer bu arkadas şubeye gidip sevk işlemlerini yaparsa askere alırlar. Şuan sadece bakaya kalır. Atandığı kurum fax çekiyor şubeye şube de tecil ediyor. Bu arkadasa tavsiyem şubeye tecili bittikten sonra ugrarsa şubedeki memurlar dinlemeden sevk işlemlerini başlatıyor. Haziranda daha ataması olmadığı için vergi dairesi belge verirmi bilmiyorum ben askerken hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
-
@köyün-ağası Tam dediğim bu dostum apar topar aldılar iki arkadaşı böyle güler misin ağlar mısın duruma. O nedenle tedbirli olmak gerekir diye söyleyeyim dedim. SGK'da süreç çok uzayınca, sanıyorum böyle evrak ile tecil alan oldu. Geçici bir belge ile 3 ay ek tecil alanlar oldu.
-
@paretowilfredo ordaki görevlilerin hatası yoksa yükümlü istemedikçe kimseyi askere almıyorlar.
-
@köyün-ağası İşgüzarlık belki dostum. Belki sorumluluktan korkmak, nasıl değerlendirirsek artık.
-
@paretowilfredo verdiğiniz bilgiler ve desteğiniz için çok teşekkürler hocam. Hakkınız helal edin️
-
@köyün-ağası @paretowilfredo ben de kurumdan verilebilecek bir evrak ile geçici tecil yapılabildiğini duymuştum ama bakalım önümüzdeki günlerde kurumu da arayıp sorarım. Teşekkürler.
-
Tekrar hayırlı uğurlu olsun beyler ve kadınlar. Şu dönem, meslek sahibi olmanın kıymetini bilmenin gerektiği dönemler. Allah utandırmasın, daha iyi meslekler, kariyerler sizlerin olsun. Bizleri ve sizlerden sonra sınavlara hazırlanan arkadaşlarımızı unutmayın. Yaşadığınız mutluluğu ailenizle bol bol kutlayın
-
Asla atanamayacak gibi hisseden tek ben değilimdir herhalde
-
Ben de söze kazanan arkadaşları tebrik ederek başlamak istiyorum. Sonrasında açıklamalarıyla bize destek olan @paretowilfredo üstada teşekkür ederim, Allah razı olsun. Son olarak bir soru sormak istiyorum: Göndermemiz gereken evrakları posta/kargo yolu ile yollamamız mümkün mü, yoksa bizatihi insan kaynaklarına başvurmak mı gerekiyor?
-
@davetsiz Ben listeyi arkadaşlara gönderip, siz de baksaniza gerçekten ismim var mi diyodum sabah ahahah
-
Benim temmuzda bedelli askerlik var herhangi bir sıkıntı falan olur mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar
-
@kuşçubaşıeşref Hocam bende aynı durumdayım sizinle 29 Haziran da gidiyorum Temmuz da dönüyorum, bende çok merak ediyorum bu konuyu.
-
@davetsiz ben
-
Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun ben malatya ilini kazandım mümkünse whatsapp grubunu ekleyebilir mi arkadaşlar.