GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@nonbisinidem Tanıdık amir araştırdı sağolsun imza kalmış gödereceklermiş
-
@kaldorhicks hemen arıyolar tek kişi olsan bile hemen ararlar aynı şehirde isen ertesi gün gel başla işe derler farklı şehirdeysen 15 günlük süre verirler işe başlaman için şu anda emeklilik dönemi de olduğundan hemen hemen her ilde açıķ var bi de normal eleman ihtiyacı da çok ondan inan bana bekletmeden hemen ararlar
-
@bitkin Hangi il?
-
Bu belirsizlik bizi mahvedecek kimseden hiçbir konuda net bilgi alamıyoruz. Işe ne zaman başlayacağımız tam bir muamma.
-
Malatya da gvs si biten bir grup başlamıs bu gün itibariyle .
-
@Ekonomist Acaba illa bütün grubun mu bitmesi gerekiyor
-
@nonbisinidem eve gelen polisler ne sordular kardeşim
-
@ShankS sanmıyorum hiç öyle bişey duymadım
-
@bydaler kaç yıldır burda oturuyosunuz ev sizin mi bekar mısın anne baba sağ mı ne iş yapıyolar kardeş var mı bunları sordular hocam
-
@Ekonomist Emin misiniz hocam eğer doğruysa bu ayın sonunu bulmaz herkesin işe başlaması tahminimce
-
Maaş kartı çıkarma işi nasıl oluyor arkadaşlar işe başlayınca ilk gün izin verip biz falan mı yapıyoruz yoksa onlar bizim eve başlamadan falan mı gönderiyor?
-
@ShankS, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@Ekonomist Acaba illa bütün grubun mu bitmesi gerekiyor
Hayır gvs si biten başlıyor.
-
@bydaler bizim de ben evde yoktum. Annemlere sormuşlar. Burda mı oturuyor falan, siz ne iş yapıyorsunuz, nerelisiniz faln gibi şeyler sormuşlar.
-
@davetsiz hocam ben ik ile görüştüm ilçe ve merkez ikametlilerin emniyetten yazısı hepsi birlikte gelir, ağustos sonu gibi tahmin ediyoruz en iyi ihtimalle bayramdan sonraya kalırsınız dediler biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası bayramdan önce başlarız diye düşünmüştüm
-
arkadaşlar eşyalı mı eşyasız mı ev arıyorsunuz, bide işe başlamadan ev tutuyormusunuz ne zaman yapayım kafam karisti
-
@nonbisinidem hangi il icin bu hocam, ankara icin mi
-
@davetsiz Teşekkürler benimkinin bir tek imzası kalmıştı inşallah yakında biter
-
@bydaler Ben ailece taşındığımızdan eşyasız tuttum yarın taşınıyorum
-
Ankarada oturupta başka yerden çağrılan var mı arkadaşlar? Büyük sehirdekilerin geç mı bitecek acaba
-
@bydaler aydın hocam