GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Mersin'de gvs si bitip çalışmaya başlayanlar oldu mu ?
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@davetsiz hocam ben ik ile görüştüm ilçe ve merkez ikametlilerin emniyetten yazısı hepsi birlikte gelir, ağustos sonu gibi tahmin ediyoruz en iyi ihtimalle bayramdan sonraya kalırsınız dediler biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası bayramdan önce başlarız diye düşünmüştüm
Hocam çok saçma. Demek ki aydın böyle bir uygulamaya gidiyor. Herhalde acil eleman ihtiyaçları yok ağırdan alıyorlar. Çoğu il gvs si biteni işe başlattı. 10 günde gvs tamamlanıp şu an 1 haftadır hatta 2 haftadır çalışan arkadaşlar var. Tabiki hala gvs sonucu bitmesini bekleyen arkadaşlar da var. Mesela ankarada oturan arkadaşlar maalesef şanssız. Gvs leri uzun sürecek çünkü çok fazla birikmiş dosya var.
-
Istanbul için aranan ya da göreve başlayan var mi?
-
@davetsiz ankara konusunda eminmiyiz
-
@davetsiz evet hocam biz de biten başlatılıyor diye duyduk diğer iller için, ama bize niye öyle söylüyorlar bilmiyorum belki de her ihtimale karşı zaman aralığını söylemlerinde uzun mu tutmak istiyorlar acaba
-
Denizliyi arayan oldu mu?
-
@venüsmer eminim hocam gvs si biten çok kişi duydum . Haftaya bir çok kisi başlar .
-
@paretowilfredo hocam merhaba bizim soruşturmalarda mit dahil oluyor mu benim duyduğum geçen hafta soruşturmanın bittiği idi o şekilde söylediler ama henüz kurum evrakların ellerine ulaşmadığını söyledi. Neden ulaşmamış olabilir? Yoksa daha devam eden başka şeyler mi var ?
-
@kaldorhicks ben Emniyete sordum arkadaşım emniyetten çıktıktan sonra mit ve savunma bakanlığına gidiyormuş hem emniyet hem savunma bakanlığı ve mitten de dosyalar 3 ü beraber kuruma gidiyor diye bana söylediler bu da 15-20 günü bulur dediler emniyetten
-
@ceterisparibuss
Eğer öyleyse şu ana kadar başlatılanlar ve arananlara neden bu muamele yapılmıyor? Eğer doğru ise riskli görünenler detaylı aramaya giriyordur. Çünkü geçen iki hafta önce ilk atama duyumları geldiğinde, süre olarak bakıldığında özel muamele olur. Bazılarına 2 hafta bazılarına 1-2 ay olur mu? -
@ceterisparibuss mit soruşturması mülakattan önce yapılmıyor mu ?
-
@Depopersoneli doğru hocam biz de 2 hafta önce bir arkadaş arandi başla diye diğer 24 kişi hala bekliyor ben de anlayamadım
-
@Depopersoneli orasını çok bilemiyorum beni dosyam geldiğinde emniyete gittim orda ilgili kişiye bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek diye sorduğumda bana güvenlik amaçlı mit ve savunma bakanlığına gideceğini bununda yine bi 15-20 gün sürebileceğini söyledi bu 3 kurumdan dosyaların hepsi kurumda toplandıktan sonra çağırılırsınız demişti
-
@kaldorhicks sizin hangi ildi
-
20 haziranda evraklari verdim. 12 temmuz sabahi arandim gvs evraklarin geldi gun icinde baskan onaylar gelip baslangicini yapabilirsin dediler. Gün icinde de aradilar başkan onayladi diye.18 temmuzda da baslamayi dusunuyorum.
-
Bu arada benim anladigim, gvs si tamamlananin evraklarini tek tek yollamiyorlar. Atiyorum bursa icin basvurdunuz ve 5 kisi boludan. Bolu emniyeti bu 5 kisinin gvs si bitince ayni anda yolluyor. Yani 4 unun gvs si tamamlandi ama 1 ininki biraz uzadiysa onu bekliyorsunuz. Evraklar ile gore paket olarak hareket ediyor.
-
@duymhuyguy hangi il için arandınız?
-
edirne guy için aranan yada başlayan var mı siteden tebliğ edeceklermi başlamak için
-
@kamucuyuz bende edirne bekliyorum daha aranan duymadım
-
@duymhuyguy hangi il sizin hocam?