GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Arkadaşlar siz belge teslim ederken ilce tercihi yaptınız mı yoksa atanırken mi yapilacak ben emin olamadim?
-
@kaldorhicks Hayır dostum. Bu safhada emniyet var yalnızca. Her ilde ilgili müdürlük soruşturmayı yürütür. Evrakınızın takibini yapacaksanız oralardan yapabilirsiniz. Şahsi olarak kendi işlerini soran dostlarımızdan bazılarının evrakı yollanmış soruşturması tamamlanıp. Yavaş yavaş ile göre değişmekle beraber tamamlanıyor.
-
@paretowilfredo saolun hocam ben de öğrendiğim kadarıyla evrak kuruma gelmiş hu hafta aramalar başlar inşallah
-
@schon bazı illerde merkez taşra ayrımı varmış ilana bakınca yazıyor. Her il de yapmamışlar İstanbul Ankara İzmir merkez yazarken Muğla da ilçeler de belirtilmiş örneğin..
-
@A-Okun tam anlayamadım kusura bakmayın bana tercih için bir yer sorulmadi evrak teslim ederken .onlar istedikleri ilçeye mi atayacaklar şimdi yoksa başlarken sorarlarmi
-
@schon o konuda benim de bir bilgim yok malesef
-
@A-Okun arkadaşlar kazandiginizda merkez yazıyorsa merkezde çalışırsınız , sonrada ilçeye gönderme gibi bir durum eleman ihtiyacı olursa gündeme gelir ve buda diğer arkadaşlarınızla donusumlu olarak olur, buna insan kaynakları müdürüne sormuştum ev tutma durunu için..merkez yazıyorsa merkezde çalışırsınız dedi
-
Arkadaslar ilçede ikamet edenlerinde mi gvs formu il emniyetine gönderiliyor yoksa ilçe emniyetine gitme durumu da olabiliyor mu?
-
@merve06 hocam ben ilçedeyim eve geldiler soruşturma için. Yani ilçe emniyetten gelmişlerdir tahminimce
-
@burc6 sagolun cevap için bu arada sizinki ankara mıydı?
-
@merve06 rica ederim hocam. Benim izmir
-
Arkadaşlar İstanbul için bilginiz var mı?
-
İstanbul’dan ses yok mu? Bir biz kaldık galiba kıpırtı olmayan
-
Ankara da bir grup işe başlamış
-
@bydaler ben ilana baktim Ankara 170 kişi merkez yazıyor .Şimdi herkesi kurum her ilçeye verebilir mi
-
@duman herkes aranıyor değil mi haberimiz olur yani dimi günü geçmesin de haberimiz olmadan
-
@schon simdi büyük illerin merkez ilçeleri var, örneğin kızılayda bile 2 den fazla vergi dairesi var oralara gidiyorsunuz diye ilçeye gitm iş olmuyorsunuz, etimesgut çankaya bunların hepsi ilce olmasina ragmen semt gibi dusnun siz ve merkez olarak algilayn siz, merkez yazarken sizi elmadagda başlatamazlar, yada polatlıda...eğer eleman ihtiyacı olursa oralara yani ilçelere gönderirler ve buda diğer arkadaşlarla dönüşümlü olur
-
@schon dosyası gelenler aranıyormuş suan için ikametgahı konya olanlar ağırlıklı aranmış
-
@duman bu bilgiyi nerden aldiniz acaba? İnsan kaynaklarını arayınca olumlu bir yanıt alamıyoruz
-
@duman tamam teşekkür ederim