GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@kaderkeita Ankara Guy
-
@şampiyon hayırlı olsun darısı başımıza ankara mıydı ikamet adresin
-
@Atanayımartık teşekkür ederim evet ikametgahım Ankara
-
@şampiyon bizimki niye bitmiyor ki
-
@Atanayımartık gvs yi araştırdınız mı bitip kuruma göndermişler mi
-
@şampiyon kurumu aradım gitmemiş daha anlasılan bitmemiş
-
@şampiyon tebligatı elden mi alacaksınız ? Tebligatı aldıktan sonra 15 gün içinde işe baslayabiliyormusuz aynı ilde olsa doğru mu
-
@Atanayımartık bence siz emniyettende bi araştırın
-
@oolimpi17 bilmiyorum ki yarın gidip öğreneceğiz ne zaman gelebilirsin diye soruyor not alıyor zaten ben yarın dedim yarın başlıyorsun o zaman gelmeden ziraattan hesap açtır gel dedi
-
Denizlide ikamet edip gvs si biten var mi
-
-
İstanbul için ikinci part gelsede dairede rahatlasak ya
-
Bugün bende başladım çok şükür. Darısı diğer bekleyenlere inşallah. Ankara ikametgahinda olanları cagiriyolar şuan için
-
@sanchez06 hocam benimde ankara ikametgahım ve Ankara guy olarak baslayacam ama daha beni çağırmadılar sizi ilk olarak ankara vergi dairesi baskanlığına mı cagırdılar
-
@Pugxy soyadlarına göre mı bir sıralamaya tabi tutmuşlar yoksa rastgele mı acaba
-
@burc6 gecen cuma basladilar hocam.
-
@oolimpi17 degil ayni il ise ertesi gun baslamak zorundasiniz. Merkez ilce ayrimi varsa 15 gun
-
@busus teşekkür ederim hocam
-
@bydaler soyismi değildir hocam oyle olsaydı ilk benk cagrılırdım ben belgelerimi ikinci hafta vermiştim belki o yüzden hala cagrılmadım
-
İstanbul için çağırılan 105 kişinin içerisinde ikametgahı Ankara olan var mıydı acaba bilgisi olan var mı